Permanent makeup / mikropigmentering

Permanent makeup/ Mikropigmentering er den perfekte løsning for både kvinder og mænd, som ønsker sig et perfekt udseende 24 timer i døgnet. Det er ideelt for kvinden der har en travl hverdag uden tid til at opfriske makeuppen, for brillebærere samt sportsudøvere, der er trætte af at makeuppen løber. Det er også ideelt for mænd, der ønsker at korrigere sit udseende uden et alt for markeret og makeuppet resultat.
Med permanent makeup kan du give dine øjenbryn ny kontur ved naturlig hårpåtegning eller en let skygge, markere vippelinjen med en tynd linje, markere dine læbers naturlige linje eller gøre munden større.

Har du været syg og mistet dine bryn- og vippehår, kan nye konturer skabes med permanent makeup. Korrektion af ar og optegning af brystvorter udføres også.

På klinikken anvendes Long Time Liner og Nouveau Contour. Begge systemer er perfekt udviklede til permanent makeup, der, afhængig af hudens tilstand, holder i 1-5 år. Med en mikrotynd nål bliver allergitestet mineralsk farve tilført det ydre hudlag. Permanent makeup skal ikke erstatte al makeup, men tilføre hvad naturen ikke har gjort perfekt. Vores mineralfarver bliver individuelt tilpasset, og udstyret som anvendes er avanceret og specialudviklet til denne type behandling.

Vi lægger stor vægt på at fremhæve din naturlige udstråling, og at justere det som fra naturens side måtte være ufuldstændigt. Vores målsætning er at tilføre udseendet det lille ekstra, og give både kvinder og mænd mere sikkerhed og selvtillid.

Princippet er som ved en tatovering, men vi bruger maskine samt farver, specielt udviklet af Long Time Liner og Nouveau Contour, kun til brug ved permanent makeup og vi lægger kun farven i det yderste hudlag, mellem 0,2 og 0,5 mm dybt. Alle vores farver er rene plantefarver. De er tilsat mineralstoffer, opløst i alkohol og destilleret vand, og er derfor særlig godt egnet til ømfindlig hud. Vi benytter selvfølgelig kun EU-godkendte farver.

Læber

Ved udførelse af permanent makeup på læber tegner vi først en form som kunden skal godkende. Ujævnheder i læbekonturen rettes op, sådan at man får et symmetrisk og harmonisk resultat. Derefter tilføres huden farve. Vi toner også farve ind på læben for at få et mere naturligt resultat. Ønsker man mere spil i farven eller optisk mere volumen på læberne, anbefaler vi tredimensionel lipliner, hvor man arbejder med flere farver på én gang. Ønsker man et blødere resultat uden lipliner, anbefaler vi skygge teknikken alene.

Bryn

Når vi udfører permanent makeup på bryn tegner vi først en form som kunden skal godkende. Dette gøres med specialblyanter. Derefter tilføres huden farve med den specialtilpassede pen. Man kan enten lave skygge eller hårpåtegning eller en kombination af de to teknikker.
Er du i tvivl om, hvilken metode, der egner sig bedst til dig og din hudtype, så kontakt os for en gratis konsultation.

Arkorrektion

Når vi anvender permanent makeup på ar, lægges hudfarve ned i huden. Farverne er specialudviklet til denne type behandling. I disse farver er pigmenterne tættere, så man får et heldækkende og jævnt resultat. Det er vigtigt at vide at ved ardannelse reagerer huden anderledes end sædvanlig og man må højst sandsynlig efterbehandle med farve efter en vis tid.

Før og efter billeder

Ny behandling*
.
Bryn – skygge 5.000 kr.
Bryn – hairstrokes 5.000 kr.

Læber 5.500 kr.

Eyeliner – øvre + nedre  5.000 kr.
Eyeliner – øvre 3.800 kr.
Eyeliner – nedre 2.800 kr.
Tillæg ved ekstra bredde 1.000 kr.

Skønhedsplet 750 kr.

Touch up:**

Efterbehandling 3 mdr-2 år 1.500 kr.
Efterbehandling 2-4 år 2.500 kr.
Efterbehandling efter 4 år Pris som ved nye behandling.

*Pris er inkl. max 2 efterbehandlinger indenfor 3 mdr. Ekstra efterbehandlinger vil herefter koste 1000,-

**Pris er for én behandling. Ekstra efterbehandling indenfor 3 mdr. vil koste 1000,-

Bemærk at denne behandling udføres af Bettina fra Face It Beauty
BOOK DIN BEHANDLING HOS FACE IT BEAUTY HER