Permanent hårfjerning

Få fjernet alle dine uønskede hår permanent med laser

I gennemsnit bruger folk over 100 timer om året på at fjerne uønsket hårvækst. Vi er alle skabt med hår. Nogle har flere end andre. Med alderen kommer der flere hår, og de bliver mere tykke og stive. Næsten alle kvinder kender til problemer med røde knopper ved barbering under armene og ved bikinilinjen.

De fleste mænd bøvler mere med uønsket hår på ryggen og på balderne.

Dette problem kan løses ved permanent hårfjerning som udføres med laser. På den måde kan man slippe for at barbere, voksbehandle og epilere – men istedet nyde områderne uden den uønskede hårvækst.

Sig farvel til den spildte tid og kom ind hos Retouch og få permanent hårfjerning med laser.

permanent hårfjerning

Vores lasermaskine

Vores lasermaskine ”Nordlys by Ellipse” er en banebrydende maskine til laser hårfjerning.

Maskinen bliver anvendt på de højteknologiske hudlægeafdelinger rundt omkring i Danmark, så som Bispebjerg Hospital, Odense Universitetshospital og Århus Universitetshospital. Vores behandlere har udført tusindvis af succesfulde behandlinger med laser hårfjerning.

Med vores erfaring kan vi indstille laseren efter netop din hudtype og hårtykkelse og skræddersy et behandlingsprogram.

Hvordan foregår behandlingen med laser?

Behandlingen forgår ved at laserlyset sendes hen over huden. Lyset bliver absorberet af den mørke farve i håret, hvorved lyset omdannes til varme i håret. Herved ødelægges hårsækkens celler, så de går til grunde. Disse celler kommer aldrig igen.

Laseren kan kun fjerne håret, hvis det er i en vækstfase. Ikke alle hår er i vækst samtidig, idet hårcellerne kan ligge i en dvalefase (ligesom blomsterløg), hvorfor der kræver flere behandlinger. Typisk skal der 8 behandlinger til for et færdigt resultat med permanent hårfjerning. Man kan fjerne hårvæksten med 90-100%, hvis hårene er mørke.

Da laseren går efter den mørke farve i håret, er det vigtigt at huden er så lys som muligt.

permanent hårfjerning laser københavn
permanent hårfjerning

Inden behandlingen

Inden behandlingen skal hårene være barberet, så huden er helt glat. Man må ikke have fjernet hårene med pincet, voks eller epilering inden behandlingen. Dette skyldes, at håret skal være forbundet til hårroden, for at laseren kan fjerne dem permanent.

Man få ikke have fået sol på området minimum 4 uger inden en laserbehandling, da laseren i værste tilfælde vil opvarme huden frem for håret. Herved kan der ske en overfladisk forbrænding.

Der påføres en kold gel der skaber kontakt mellem laser og huden. Selve behandlingen føles som et slag med en elastik.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan huden være varm og lidt rød. Der kan ses perfolikelødem, som er hævelse og røde omkring det enkelte hår. Dette forsvinder dog hurtigt og man kan genoptage almindelige gøremål lige efter behandlingen.

Efter en uges tid vil hårene falde ud af sig selv, og du vil over de næste par måneder føle dig hårfri, indtil der igen begynder at komme nogle nye hår i vækst. Allerede efter første behandling kan man se og mærke en tydelig reduktion af hår i det behandlede områder. De nytilkommende hår behandles ca. 8 uger efter første behandling og således bliver man ved, indtil du er helt hårfri.

Det er vigtigt, at man undgår sol på det behandlede område i 4 uger efter behandlingen eller påfører solfaktor 50, såfremt du befinder dig i stærk sol.

Prisen for permanent hårfjerning varierer fra område til område og areal.

Priserne starter fra

500 kr. til 3.000 kr.

Se nærmere pris på de enkelte områder her

Et område der skal fjernes for hår permanent, vil som oftest skulle behandles 6-8 gange.

Prisgaranti på permanent hårfjerning

Ved tilkøb af to eller flere områder, betaler du fuld pris for det dyreste område og 50% på de følgende områder, hvis de behandles i samme behandling.

BOOK TID TIL BEHANDLING