En guide til de perfekte kindben

Fyldige kindben med fillers (som Juvederm og Restylane) er en af ​​vores foretrukne og mest efterspurgte behandlinger!

Det er en af ​​de nemmeste måder for kvinder i alle aldre, at komme til at se friskere og smukkere ud, uden folk fatter mistanke om, man har fået lavet noget!

Når en fillerbehandling bliver udført korrekt, vil en korrektion af kindben give et æstetisk og naturligt udseende, med harmoni og symmetri i forhold til de øvrige ansigtstræk, så som læber, næse og hage. Ganske enkelt – vi bliver pænere og mere attraktive med flotte kindben.

Udover at man får model-lækre kindben, så vil filler i kinderne også skabe en løft, så tunge hamsterkinder bliver sat på plads, mundfurerne bliver reduceret, og poserne under øjnene bliver mindre, da huden bliver strammere. What’s not to like?

Hyaluronsyre-fillers  som Juvederm, Restylane og Perlane er fremragende valg, til at skabe de ideelle kindben. Især Juvederm Voluma og Juvederm Ultra 4, er et rigtig godt valg, da disse fillers holder ca. 18 måneder. Begge fillers er meget bløde og formbare. Endvidere integreres de naturligt i vævet, så man ikke kan mærke dem.

Både Restylane, Juvederm og Perlane er opbygget af Hyaluronsyre, som er et sukkerstof som findes naturligt i hud, øjenvæske og led. Derfor udgår man en lang række problemer, som kan opstå med de semipermanente fillers som Sculptra og Radiesse.

Forskellen på hyaluronsyre fillers og semipermanente fillers er, at hyaluronsyrefillers kan opløses i løbet af få timer, hvis man fortryder fillerbehandlingen.

3 typer kindben

Hos Retouch skaber vi kindbene ud fra den individuelle ansigtsform.

Ansigter er mangfoldige og ligeledes er kindben. Derfor benytter vi os af mange forskellige metoder, placeringer og teknikker. Vi har samlet 3 af de mest populære typer kindben.

perfekte kindben filler

 “Model-bone cheeks”

Hvis man rent æstetisk gerne vil have mere markante kindben, så kan man lægge fillers langs det laterale kindben. På den måde opnår du ” contouring” uden brugen af make-up.

Juvederm Voluma er en af de bedste fillers til dette område, idet den har en utrolig løftekapacitet. 1 ml. Voluma vil derfor kunne løfte huden, så det ligner kindens naturlig ben-struktur. Rent optisk vil man se slankere ud i ansigtet, hvis man får lavet høje kindben med fillers.

 

“Æblekind”

Hvis man er flad og indsunken i området der strækker sig fra midten af øjet og ned på kinden, så ser man ofte træt og udsultet ud. Det manglende fedtvæv i området kan endvidere bevirke, at der bliver skabt en mørk rand under øjnene.

I dette tilfælde vil man bruge Juvederm Voluma til at genskabe fylden, så der opnås et mere friskt og ungdommeligt udseende. Filler i dette område vil fjerne eller reducere randen under øjnene og løfte nasolabialfurerne, så den ikke ser så dyb ud.

 

øjenbrynsløft københavn

”Genskabende kindfylde”

Er du i slutningen af 40’erne eller ældre, så kan man genskabe fylden i hele kindområdet, for at lave et ikke-kirurgisk ansigtsløft. Med tiden mister vi fylde i kinderne, hvilke resultere i, at huden kommer til at hænge ned omkring munden, i stedet for at sidde korrekt placeret i kindregionen. Små dråber Juvederm Voluma kan genskabe fedtvævet i kinderne, så der opnås et natuligt yngre og friskere udseende helt uden kniv. Dette er den ideelle behandling, til at se friskere ud.

 

BOOK TID HER TIL KONSULTATION – ELLER BEHANDLING HVIS DU ALLEREDE HAR VÆRET TIL KONSULTATION HOS OS.