MØD TEAMET BAG

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN I KLINIKKEN
Teamet bag Retouch Clinic

BARBARA BENNETT

KOSMETISK SYGEPLEJERSKE

Barbara er 39 år, mor til 2, uddannet sygeplejerske i 2008 og har arbejdet i det kosmetiske speciale i snart 6 år.

Barbara er en anerkendt, erfaren og fantastisk dygtig behandler. Hun er meget ambitiøs omkring det hun laver og har en helt særlig evne til at se det fulde skønhedspotentiale i alle kunder. Hendes håndværk som behandler er hendes store passion, hvilket er noget, alle hendes kunder kan mærke. Barbara har en meget veludviklet sans for æstetik og arbejder samtidig ud fra en videnskabelig tilgang. Hun skaffer sig den nyeste viden og bruger meget tid på at opdatere sig fagligt – både i Danmark og ved kurser i udlandet.

Booker du tid hos Barbara, vil hun elske at føre dig sikkert og godt i mål med alle dine ønsker. Og hun vil indvie dig i alle de muligheder, der vil kunne være gavnlige for, du får den bedste og mest skræddersyede helhedsbehandling – altid med udgangspunkt i et naturligt og smukt resultat.

Om det er vejledning i en smuk og strålende hud, reducering af uønskede hudskader, smukificering af læber eller noget helt andet, der kan få dig til at føle mere glæde ved dig selv hver dag – så er Barbara klar til hjælpe og til at dele ud af hendes store erfaring på området.

Kun det bedste er godt nok, er Barbaras tilgang til arbejdet – og hun glæder sig til at møde dig!

FREDERIKKE WÜRTZ

INDEHAVER OG KOSMETISK SYGEPLEJERSKE

Frederikke er 33 år, uddannet sygeplejerske i 2011 og har arbejdet i det kosmetiske speciale i 6 år.

Frederikke er kosmetisk sygeplejerske og medstifter af klinikken. Hun har været i branchen i flere år og har derfor meget erfaring med injektionsbehandlinger som filler og Botox.

Hun har gennem sin tid i den kosmetiske verden arbejdet med mange forskellige ansigtsformer og udseender og ved derfor meget om, hvordan man skaber den bedste behandling og det flotteste individuelle resultat.

Hun formår med sin gode energi og store engagement i kunderne at give hver enkelt kunde en helt enestående oplevelse.

Hun er dybt professionel i sin tilgang til faget, og kombineret med hendes kreativitet og gode evne til at mærke og se den enkelte får hun det bedste resultat frem i sine kunder.

MADS STORM 

INDEHAVER OG KOSMETISK SYGEPLEJERSKE

Mads er en af Danmarks mest erfarende kosmetiske sygeplejersker og et kendt navn i branchen. Mads er specialiseret i injektionsbehandlinger med Botox, filler og skinbooster samt hudbehandlinger med laser og peelinger.

Mads har sans for detaljen og går meget op i æstetisk og godt håndværk. Han har igennem sine mange års erfaring beskæftiget sig med de ideelle proportioner og mål i ansigtet, som er en integreret del af hans arbejde.

Mads har erfaring for både Rigshospitalets plastikkirurgiske afdeling, privathospitaler og kosmetiske klinikker. Endvidere holder Mads sig altid opdateret omkring de nyeste teknikker, metoder samt udstyr og deltager årligt ved kosmetiske kongresser og kurser i hele verden.

Mads udmærker sig ved sit altid glade væsen og behagelige fremtoning.

HANS HENRIK STEENFOS

PLASTIKKIRURG OG KLNIKANSVARLIG LÆGE  

Hans Henrik Steenfos er klinikkens speciallæge i plastikkirurgi. 

Hans Henrik Steenfos har en mangeårig, alsidig erfaring i kosmetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi, og den erfaring kommer kunderne hos Retouch Clinic tilgode. 

SE ALLE PLASTIKKIRURGISKE BEHANDLINGER HER

JAMSHAID MULK

PLASTIKKIRURG OG BOTOXKONSULTERENDE LÆGE 

Jammi  har 8 års erfaring inden for det plastikkirurgiske speciale. Jammi blev speciallæge i plastikkirurgi i april 2017 fra Rigshospitalet og Herlev Universitets Hospital, København. Han har været afdelingslæge på Herlev Universitets Hospital inden han i oktober 2017 valgte at gå over i det private.

Har i mange år undervist medicin- og tandlægestuderende i anatomi på Københavns Universitet og underviser nu kosmetiske sygeplejersker i anatomi.

Jammi vil hos Retouch Clinic fungere som konsulterende læge til Botox.

ANDERS CLEMMENSEN 

KLINIKANSVARLIG LÆGE FOR LASERBEHANDLINGER OG HUDLÆGE

Anders er speciallæge i hudsygdomme, og er tilknyttet Retouch Clinic som ansvarlig læge for vores laserbehandlinger. Anders arbejder til daglig i hans egen praksis Hudklinikken Roskildevej. Anders har forsket i forskellige hudsygdomme, såsom eksem og psoriasis, og har endvidere en PHD i dermatologi. Anders er udmærket ved sit glade væsen og viden idenfor dermatologi.

LÆS MERE OM HUDPROBLEMER HER

CATHRINE WÜRTZ

INDEHAVER OG KLINIKKOORDINATOR

Cathrine Würtz er klinikkoordinator i Retouch Clinic. Cathrine gør alt hvad hun kan for, at alle er glade.  Det er hende, der vil tage telefonen, når du ringer, svarer på dine beskeder og byder dig velkommen i klinikken, når du ankommer.

Cathrine har flere års erfaring fra mode- og eventbranchen, hvor servicen altid har været højeste prioritet for hende. Hun har gennem sin søster Frederikke fulgt branchen tæt, og var en oplagt person at have med i Retouch Clinic.

BETTINA MØLLER

KOSMETIKER OG MIKROPIGMENTIST

Bettina er ejer af skønhedsklinikken Face it Beauty, som ligger hos Retouch Clinic.

Bettinas speciale er permanent makeup, som hun også underviser i.

I klinikken udfører Bettina permanent makeup og eyelash extensions.

SE VORES BEHANDLINGER

 STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED

TILSYNSRAPPORT

Klinikansvarlig læge Hans Henrik Steenfos og klinikansvarlig læge for laserbehandlinger, Anders Clemmensen, er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, til registrere sygeplejesker under sig, til at  udføre kosmetiske behandlinger med injektions præparater og laser. Private behandlingssteder og klinikker må efter lovgivningen kun udføre visse kosmetiske behandlinger, hvis behandlerne er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed. Styrelsen for Patientsikkerhed fører tilsyn med patientsikkerheden på de kosmetiske klinikker.

Ved kosmetiske behandlinger forstås behandlinger, hvor det kosmetiske hensyn udgør den afgørende indikation, og hovedformålet er at forandre eller forbedre udseendet. Udførsel af kosmetiske behandlinger er reguleret i bekendtgørelsen nr. 1245 af oktober 2007 om kosmetiske behandlinger.

Som patient vil du, ifølge lovgivning opleve, at nogle kosmetiske behandling kræver 48 timers betænkningstid fra konsultation til behandling kan ske. Andre behandlinger må foretages ved første konsultation i klinikken. Disse regler er til for at sikre, at du er grundig informeret og har haft tid til at beslutte dig for en evt. behandling.

INSPEKTIONSBESØG

Retouch Clinic er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og er derfor underlagt kontrolbesøg. Efter hvert besøg bliver tilsynsreporten offentliggjort på vores hjemmeside via. et link til Styrelsen for Patientsikkerhed.

Tilsynsbesøg den. 22. september 2017. Se rapport her.

Tilsynsbesøg den. 28 oktober 2016. Se rapport her.

ANSATTE MED SUNDHEDSFAGLIG BAGGRUND

Hans Henrik Steenfos: Virksomhedsanvarlig for filler- og botoxbehandlinger

Anders Clemmensen: Ansvarlig for laserbehandlinger i klinikken

Frederikke Wurtz: Virksomhedsejer og kosmetisk sygeplejerske

Barbara Bennett: Kosmetisk sygeplejerske

Mads Christian Storm: Virksomhedsejer og kosmetisk sygeplejerske