ØJENBRYNSLØFT

En øjenbrynsløft-operation foregår ved, at man løfter den yderste del af øjenbrynene opad, så panden kan slappe mere af. Det giver et yngre udseende, og mere åbent og venligt udtryk i ansigtet, at få et øjenbrynsløft.

OM  OPERATIONEN

Øjenbrynsløft foregår ambulant i enten lokal- eller fuld bedøvelse. Hudsnittene lægges bag hårgrænsen i pandens øverste del ud mod tindingen. Pandehuden løsnes ned til øjenbrynet. Tråde løfter brynet på indersiden og fæstnes oppe ved hudsnittet. Evt. overskydende hud fjernes, hvorefter de små snit lukkes.

HVOR LÆNGE HOLDER ET ØJENBRYNSLØFT

På trods af et plastikkirurgisk indgreb ved øjenbrynsløft vil det ikke kunne stoppe tidens tand. Indgrebets holdbarhed vil også afhænge af din livsstil og dine genetiske faktorer. Erfaring viser, at de fleste patienter er glade for deres øjenbrynsløft i mange år. Du kan forvente, at der ikke bliver behov for yderligere operationer i området.

PATIENTINFORMATION

OM OPERATIONEN

Øjenbrynsløft foregår ambulant i enten lokal eller fuld bedøvelse. Hudsnittene lægges bag hårgrænsen i pandens øverste del ud mod tindingen.Pandehuden løsnes ned til øjenbrynet. Tråde løfter brynet på indersiden og fæstes oppe ved hudsnittet. Evt. overskydende hud fjernes, hvorefter de små snit lukkes.

EFTER OPERATIONEN

Pandemusklerne skal holdes meget i ro i ca. 1 uge, for ikke at trække i det væv som har været løsnet og skal fæste sig i den nye position. Du kan have ondt i panden og eventuelt behov for smertestillende medicin i nogle dage. Forbinding og tråde fjernes efter ca. 7-10 dage. Vi tilråder som regel sygemelding i denne periode og muligvis længere, afhængig af hvilket arbejde man har. Hævelse af panden og hævelse og misfarvning omkring øjnene efter øjenbrynsløft er almindeligt efter operationen. Nedsat følesans i panden og et stykke op på issen i et stykke tid er også almindeligt. Vi tilråder at du ligger med kolde pakninger over øjnene og panden resten af den dag, du er opereret.

Øjenbrynsløft plastikkirurgi københavn

SJÆLDNE KOMPLIKATIONER OG BIVIRKNINGER

Blødning, blodansamling, infektion og forsinket sårheling ses sjældent. Trådene kan give sig for tidligt, så panden ikke fæstner som ønsket. Dette skyldes oftest manglende ro efter operationen.

Der kan forekomme nedsat følesans i panden længe efter operationen, og det kan i sjældne tilfælde være permanent. Nerveskade med lammelse af pandemuskulaturen er dog en yderst sjælden komplikation.

VIGTIG INFORMATION

Du er velkommen til at tage en bisidder med (ven, veninde, familiemedlem) med til konsultationen. Du skal også vide, at du skal have 1 uges betænkningstid, inden du endeligt kan give samtykke til operation.

MØD VORES PLASTIKKIRURG

Hans Henrik Steenfos er klinikkens speciallæge i plastikkirurgi.

Hans Henrik Steenfos har en mangeårig, alsidig erfaring i kosmetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi, og den erfaring kommer nu kunderne i Retouch Clinic til gode.

PRIS FOR ØJENBRYNSLØFT

18.000 kr.

BOOK DIN KONSULTATION OG BEHANDLING HER