MICRONEEDLING / DERMAPEN

Microneedling / Dermapen er en behandling, der har fået stor popularitet de seneste år. Behandlingen består af små nåle, der kører gennem huden for at lave små mikroskopiske huller, der får huden til at regenerer og danne ny collagen.

Microneedling/Dermapen er en effektiv måde at forbedre hudstrukturen, udglatte fine linjer og små ar. Kort sagt booster Dermapen din hud til at forny sig selv, hvorfor der opnås en smuk glød og en strålende hud.

Fordelen ved microneedling er, at du dagen efter kan gå på arbejde i modsætning til behandling med fraktioneret laser.

DERMAPEN VS. DERMAROLLERE

Dermapen er i modsætning til dermarollere, og andre typer microneedling på markedet, langt mere effektiv, idet Dermapen kan variere i længden på nålene. Det vil sige, at Dermapen kan behandle fra 0.5 mm helt ned til 2.5 mm i huden. På denne måde kan vi skræddersy en behandling til netop din hud og dine hudproblemer. Der er også forskel på hudens tykkelse. Fx er huden på kinderne tykkere end huden i panden, derfor er det hensigtsmæssigt at variere nålene.

INDEN BEHANDLINGEN

Inden en behandling, vil du få påført en receptpligtig lokalbedøvende creme. Efter en halv time vil huden være bedøvet, hvorefter den afsprittes.

Inden selve behandlingen påføres huden et stærkt virkende medicinsk anti-ageing serum, bestående af antioxidanter, hyaluronsyre og vækstfaktorer.

Herefter kører de mekaniske nåle igennem huden, hvor der bliver lavet millioner af små huller. Man vil opleve små blødninger fra huden, og huden vil blive varm og rød.

Derefter pålægges en kold hyaluronsyremaske, der får huden til at falde ned og dæmpe den røde farve.

EFTER BEHANDLINGEN

Efter behandlingen med microneedling/dermapen ser du lidt rød ud, hvilket kan dækkes med Oxygenetix, den eneste foundation, der er specielt udviklet til brug efter kosmetiske behandlinger. Du må ikke påføre din egen foundation før næste dag.

Vi anbefaler et forløb på 3-6 behandlinger.

PRIS FOR MICRONEEDLING / DERMAPEN

Mindre områder

1.900 kr

Hele ansigtet

2.900 kr.

Hele ansigtet x 3 behandlinger

7.000 kr.

BOOK DIN BEHANDLING HER