MESOÈCLAT

Denne Mesopeel er et godt alternativ til dig der ønsker en anti-aging peeling uden botox og fillers. Behandlingen er bedre kendt som ” The Red-carpet Treatment,” da Mesoeclat er en af de mest anvendte peelinger i LA, før en tur på den røde løber.

Behandlingen mindsker fine linjer, grov hud, mindsker røde ar, genopbygger huden og jævner hudtonen.

Mesoeclat giver et langt bedre resultat end traditionelle frugtsyrebehandlinger. Denne kliniske behandling må kun udføres på dermatologiske klinikker og den er derfor uden sammenligning med almindelige kosmetolog behandlinger.

Klinik behandlingen med Mesoeclat inddeles i 4 trin:

mesopel skønhedsklinik københavn

1) Huden afrenses

Huden afrenses med en medicinsk cleanser, for at fjerne alt skidt og snavs fra hudoverfladen, så peelingen kan trænge dybt ned i huden.

2) Mesopeel

Huden påføres Mesoeclat mesopeel solution, hvor huden først peeles med en kombination af: Salicylsyre, Azelainsyre, Propylenglycol, Urea og Allantoin. Peelingen vil prikke og stikke i huden. Kombination af syre gør peelingen anvendelig til alle hudtyper, og vil tage hånd om selv de mest komplekse hudtilstande. Det øverste lag af døde hudceller (stratum corneum) vil blive eksfolieret, porer vil blive udrenset, bumser og urenheder mindskes, fine linjer jævnes og huden vil blive efterladt silkeblød.

mesopel skønhedsklinik københavn
mesoclat skønhedsklinik københavn

Ampul

Efter peelingen påføres huden en speciallavet ampul, med en kombination af anti-aging stoffer, der masseres dybt ind i huden. Huden udsættes for en form for ”chock terapi”, hvor aktive stoffer, medfører en meget stærk regenererende, anti-oxidativ, opstrammende virkning. Huden vil øjeblikkelig føles mere spændstig og fast samt fuld af vitalitet og energi. Endvidere vil huden blive genopbygget, fugtbalancen øges og kollagen- og elastin produktionen stimuleres.

Ampullen indeholder følgende aktive stoffer:
Organisk silikone
 • Indgår i den organisk del af cellernes struktur
 • Regulerer metabolismen og mitosen i cellerne
 • Reparerer skader i bindevævet
 • Forstærker hudens struktur
Chondroitinsulfat
 • Tilhører gruppe glycoamonoglycaner –  stærk fugtbindende stof
 • Opstrammer bindevævet
 • Bindes til fibroproteiner – forbedrer hudens styrke og elasticitet
L-Carnitine
 • Overfører fedtsyrer til cellernes mitokondrier
 • En antioxidant og cellernes energizer

Mesoéclat Firming Cream

Efter mesopeelen og ampullen vil huden blive påført Mesoéclat Firming cream. Cremen indeholder koncentrerede aktive stoffer, der har en anti-aging effekt på huden. For optimalt resultat bruges cremen til hjemmebrug morgen og aften, for forsat at forbedre huden kvalitet efter Mesoeclat behandlingen. Cremen har en opstrammende effekt på huden, kollagenproduktionen vil øges og hudentonen forbedres.

Aktive stoffer
 • Vitamin-E – Forbygger oxidativt stress
 •  Kojic syre – bleger pigmentpletter.
 • Phytic syre – jævner hudtonen
 • Sodium piruvate – reducere fine linjer og rynker.
 • Plantetensorer – virker fugtgivende
peeling skønhedsklinik københavn

Kurforløb

Mesoeclat kan anvendes som enkelt behandling eller som kur. Der anbefales en kur på 3-5 behandlinger med 7-14 dages mellemrum for at reducere fine linjer og genopbygge huden.

Efter behandlingen

Huden vil efterfølgende føles meget stram og huden vil skalle let efter et par dage. Ved meget træt hud vil huden skalle en del, da Mesoeclat fjerner det forhornede lag af døde og livløse celler.

Efter 5 -7 dage vil huden fremstå mere ensartet i hudtonen, pigmentpletter vil være reduceret, fine linjer formindsket og huden opstrammet og silkeblød.

1 behandling  950 kr

Kurforløb 

3 behandlinger 2.600 kr.

5 behandlinger inkl. creme :  4.200 kr.

BOOK GRATIS HUDANALYSE ELLER BEHANDLING HER