MARIA STAROSTKA HAUGAARD

KOSMETISK SYGEPLEJERSKE  
Maria Starostka Haugaard

Maria er uddannet sygeplejerske tilbage i 2004 og har arbejdet med mange facetter af faget – herunder medicinsk, kirurgisk, organisatorisk og kvalitetsfremmende sygepleje. Hun har i de seneste år beskæftiget sig med salg af medicinsk udstyr indenfor den plastikkirurgiske, dermatologiske og æstetiske branche – og har grundet sin store passion for det kosmetiske felt nu valgt at rådføre, vejlede og forskønne vores kunder som kosmetisk sygeplejerske.
Maria er professionel og arbejder fokuseret på at tilbyde højkvalitetsbehandlinger i et trygt og videnskabeligt baseret miljø. Hun er enormt detaljeorienteret og altid topmotiveret for at skabe de bedste resultater baseret på realistiske muligheder samt naturligvis individuelle ønsker og behov.
Maria har altid et glimt i øjet samt et smil på læben og hun glæder sig til at både guide og behandle dig hos Retouch Clinic.

20 % på injektionsbehandlinger

 FILLER, BOTOX & PROFHILO
Fra 16. september og frem til 31. oktober 2019 kører Maria med 20 % rabat på behandlinger med ikke-permanent filler, rynkereducerende behandlinger med Botulinumtoksin og kollagenstimulerende behandlinger med Profhilo. Du kan booke din tid ved Maria allerede nu. Husk at du skal til en forkonsultation i klinikken min 48 timer før den ønskede behandling, hvis du er ny kunde til disse behandlinger. En behandling med Botox kræver en konsultation ved en af klinikkens læger.
Vi håber meget at se dig, til denne absolut enestående mulighed for at gøre noget godt for dig, og hjælpe Maria godt i gang i klinikken.
BOOK TID HOS MARIA HER