Book tid nu
Kosmetisk sygeplejerske

Lena Larsen

Lena er en utrolig dygtig kosmetisk sygeplejerske, som gang på gang formår at skabe smukke resultater med alt fra injektions- til laserbehandlinger. Når du booker en tid hos Lena, kan du være sikker på at få kompetent vejledning og behandling, som imødekommer dine unikke behov og ønsker. 

Om Lena Larsen

Lena har en bred vifte af kompetencer, og hun mestrer alt fra injektions- til laserbehandlinger. For Lena handler det om at sammensætte en behandlingsplan, der er skræddersyet til den enkelte kunde, da ingen kunder er ens, og hun ser det derfor som sin fornemmeste opgave at finde netop den eller de behandlinger, der skal til for at give dig dit ønskede resultat.

Lena har altid fingeren på pulsen, når det kommer til den kosmetiske branche. Hun er altid opdateret på den nyeste viden inden for skønhedsbehandlinger og hudpleje. Bag Lenas drivkraft er hendes store passion for at hjælpe mennesker med at blive den bedste udgave af sig selv. Mange opnår øget selvværd og selvtillid efter en kosmetisk behandling, og det er netop dette, som driver Lena. 

Når du booker en tid hos Lena, vil du opleve en tryg atmosfære, hvor dig og dine behov er i centrum. Lena har en baggrund i hospitalsvæsenet, som har givet hende en bemærkelsesværdig ballast og evne til at møde kunderne på en unik måde, der både er rolig og omsorgsfuld. Når du er under Lenas vinger, så vil du med garanti føle dig set og hørt, og du kan derfor frit italesætte de ønsker og eventuelle bekymringer, som du har før en given behandling.

Lena forventningsafstemmer altid med sine kunder

”For mig er det essentielt altid at forventningsafstemme med mine kunder. Jeg ønsker altid at tilgodese kundernes ønsker, men samtidig er jeg ikke bleg for at sige nej til en behandling, hvis jeg ikke føler, at behandlingen er den rigtige for dem. På den måde sikrer jeg, at både kunden og jeg selv bliver tilfredse med resultatet. Det er nemlig enormt vigtigt for mig, at jeg kan stå ved alle de resultater, som jeg laver.” Udtaler Lena.

Book tid hos Lena

Du kan booke en tid hos Lena her på hjemmesiden eller ved at kontakte os på telefon 33131030 eller email info@retouch.dk 

Filler i hage og kæbelinje

Lena har skabt et utal af smukke og æstetiske resultater, og dette er blot ét eksempel af mange.

Jesper Høvring

“Jeg kommer hos Retouch, fordi jeg værdsætter den professionelle vejledning."