KONSULTATION

Hos Retouch Clinic får alle vores nye kunder en grundig konsultation af enten en speciallæge eller specialuddannet sygeplejerske. Vi gennemgår grundigt dine ønsker og behov og finder frem til den bedste behandlingsmulighed for netop dig. Vi gennemgår virkning, bivirkninger og kontraindikationer ved alle behandlinger. Du vil blive vurderet ud fra både et medicinsk og æstetisk perspektiv.

BOOK EN KONSULTATION HER

HUDANALYSE OG SKØNHEDSKONSULTATION

Er du i tvivl om, hvad du godt kunne tænke dig og synes at mulighederne er mange.

Så kan du booke tid til en skønhedskonsultation og hudanalyse. Her gennemgår vi dine ønsker og indvier dig i alle de muligheder, der vil kunne være gavnlige for, at du får den bedste og mest skræddersyede helhedsbehandling – altid med udgangspunkt i et naturligt og smukt resultat.

Om det er vejledning i en smuk og strålende hud, reducering af uønskede hudskader, fylde i læberne eller noget helt andet, der kan få dig til at føle mere glæde ved dig selv hver dag – så er vi klar til at hjælpe og til at dele ud af vores store erfaring på området.

Vi anbefaler alle at give sig selv 30 minutters forkælelse – med dig og dine ønsker i fokus.

Vi byder på en kop te eller kaffe under konsultationen samt en hyggelig og afslappet atmosfære i klinikken.

Vi vil glæde os meget til at se dig.

FILLER

Ønsker du at få korrigeret næsen, læberne, hagen, skabt en mere markant kæbe eller få smukke høje kindben. Så er du meget velkommen  konsultation hos en af klinikkens 4 kosmetiske sygeplejersker Barbara Bennett, Annelie Tavassoli,  Mads Storm & Frederikke Würtz.

De vil meget nøje forsøge at forstå dine ønsker og behov, og ud fra deres mange års erfaring og viden hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning for dit ansigt. I klinikken, synes vi det er vigtigt at se dig, som den du er og ud fra dette hjælpe dig med at realisere dit skønhedspotentiale.

Alle klinikkens behandlere er meget passioneret omkring deres felt og ønsker altid at vejlede dig med et æstetisk, harmonisk og naturligt resultat.

Til konsultationen vil du høre om bivirkninger, komplikationer samt give samtykke. Du vil inden konsultationen modtage en helbredserklæring og samtykkeinformation, som udfyldes i receptionen inden samtalen. Herefter skal du i følge Patient Sikkerhedsstyrelsen have 48 timers betænkningstid, inden du kan blive behandlet med ikke-permanent filler.

Når du booker tid til konsultation, er du meget velkommen til også at booke din behandlingstid. Hvis der skulle komme noget i vejen for behandlingstiden, aflyser vi den blot. Man skal være 18 år for at blive behandlet med ikke-permanent filler.

Der er mulighed for at få en fillerkonsultation i alle klinikkens åbningstider.

Gratis fillerkonsultation københavn
LÆS OM BEHANDLING MED FILLER

 BOTOX & BELKYRA

BOTOX

Ønsker du at høre mere om Botox og blive konsulteret til at kunne få rynkereducerende behandling i klinikken, skal du inden din første behandling til en lovpligtig forkonsultation ved klinikkens plastikkirurger Jamshaid Mulk. Efter denne konsultation er der 48 timers betænkningstid, inden vi kan foretage en behandling med Botox. Det er klinikkens kosmetiske sygeplejersker, som vil behandle med Botox. Der vil ved første behandling være mulighed for at tale nærmere med din behandler om dine ønsker og mulighederne for dig.

Der er mulighed for en  konsultation til Botox ca. 1 gang om ugen. Du kan se de næste ledige tider online eller ringe ind i klinikken og få hjælp til at booke en tid.

Når du booker tid til konsultationen, er du meget velkommen til også at booke din behandlingstid. Hvis der skulle komme noget i vejen for behandlingstiden, aflyser vi den blot.

BELKYRA

Ønsker du at høre mere om Belkyra og blive konsulteret til om det kunne være en mulig behandling for dig. Så skal du inden din behandling til en lovpligtig forkonsultation ved klinikkens plastikkirurg Jamshaid Mulk. Det er også dem som foretage behandlingen.

Der er mulighed for en  konsultation til Belkyra ca. 1 gang om ugen. Du kan se de næste ledige tider online eller ringe ind i klinikken og få hjælp til at booke en tid.

Når du booker tid til konsultationen, er du meget velkommen til også at booke din behandlingstid. Hvis der skulle komme noget i vejen for behandlingstiden, aflyser vi den blot.

FENOL PEELING & TCA-cross

Ønsker du at høre mere om Fenol peeling og TCA-cross og blive konsulteret til om det kunne være en mulig behandling for dig. Så skal du inden din behandling til en lovpligtig forkonsultation ved klinikkens plastikkirurg Jamshaid Mulk. Det er også dem som foretage behandlingen.

Der er mulighed for en gratis og uforpligtende konsultation til disse behandlinger 1 gang om ugen. Du kan se de næste ledige tider online eller ringe ind i klinikken og få hjælp til at booke en tid.

Når du booker tid til konsultationen, er du meget velkommen til også at booke din behandlingstid. Hvis der skulle komme noget i vejen for behandlingstiden, aflyser vi den blot.

LÆS OM BEHANDLING MED BOTOX
LÆS OM BEHANDLING MED BELKYRA
GRatis vejledning i hudpleje og behandlingsmuligheder

LASER

Ved behandling med vores lasere skal du have en samtale med en af vores 4 kosmetiske sygeplejersker inden behandlingen. Her gennemgår vi dine ønsker, selve behandlingen og mulige bivirkninger. Det er muligt at starte din behandling op med det samme efter denne samtale, da der ikke er påkrævet betænkningstid ved laserbehandlinger.

SE ALLE BEHANDLINGER MED LASER