GRATIS KONSULTATION

Hos Retouch Clinic får alle vores nye patienter en grundig konsultation af enten en speciallæge eller specialuddannet sygeplejerske. Vi gennemgår grundigt dine ønsker og behov og finder frem til den bedste behandlingsmulighed for netop dig. Vi gennemgår virkning, bivirkninger og kontraindikationer ved alle behandlinger. Du vil blive vurderet ud fra både et medicinsk og æstetisk perspektiv.

BOOK EN KONSULTATION HER

FILLER OG BOTOX

Ved filler og botox behandlinger skal du før første behandling til en konsultation. Du skal herefter ifølge Sundhedsstyrelsen have 48 timers betænkningstid, hvorefter vi kan foretage behandlingen.

Når du booker tid til konsultationen, er du meget velkommen til også at booke din behandlingstid. Hvis der skulle komme noget i vejen for behandlingstiden, aflyser vi den blot.

LÆS OM BEHANDLING MED BOTOX
LÆS OM BEHANDLING MED FILLER

LASER

Ved behandlinger med vores laser, skal du have en samtale med en af vores kosmetiske sygeplejersker inden behandlingen. Her gennemgår i dine ønsker, selve behandlingen og mulige bivirkninger . Det er muligt at starte dine behandling op med det samme, efter denne samtale, da der ikke er nogen påkrævet betænkningstid ved laserbehandlinger.

SE ALLE BEHANDLINGER MED LASER
LÆS MERE OM VORES LÆGER OG SYGEPLEJERSKER