KARSPRÆNGNINGER

FJERNELSE MED LASER

Karsprængninger eller karudvidelser optræder typisk på næse, kinder og ben. Karsprængninger og rødme i huden kan påvirke din selvtillid på en sådan måde, at du måske føler, at du skal bruge store mængder af makeup for at skjule dem eller gå med lange bukser.

KARSPRÆNGNINGER

I vores dermatologiske klinik benytter vi os af de nyeste fremskridt indenfor behandling af karsprængninger. Den nyeste laser teknologi giver en langt sikrere, hurtigere og mere effektivt behandling af karsprængninger end tidligere. Vores højteknologiske lasere giver dig en smukkere og mere ensartet hud.

HVORFOR FÅR MAN KARSPRÆNGNINGER

Karsprængninger kommer med alderen og kan være både arveligt- og miljøbetonet. Karsprængninger kan komme grundet for meget sol gennem tiden, eller pga. visse former for hudsygdomme såsom rosacea.

FLERE BEHANDLINGER MOD KARSPRÆNGNINGER

Hos RETOUCH benytter vi 2 metoder til at fjerne karsprængninger: IPL og ND-yag. Ved IPL og laserbehandling sendes et stærkt lys hen over huden. Lyset opfanges af hæmoglobinet i karrene, der opvarmes til minimum 70 grader. Herved bliver karvæggene ødelagt og karet kollapser og forsvinder.

Selve behandlingen vil føles som et lille slag med en elastik.

Huden vil efterfølgende føles varm eller solskoldet, hvilket aftager i løbet af nogle timer. Man kan opleve en smule hævelse de efterfølgende dage, men primært kun ved karsprængninger tæt ved øjet.

Det er vigtigt, at man er så lys i huden som muligt og som minimum ikke har fået sol i en måned inden laserbehandlingen, da dette kan medføre en overfladisk forbrænding.

Det er ofte tilstrækkeligt med 1-3 behandlinger for at fjerne karsprængningerne helt. Antal af behandlinger afhænger af hvor mange karsprængninger der er og hvor dybt de ligger i huden.

Nogle kar, især på næsefløjen, kan gendanne sig, hvorfor det i enkelte tilfælde kan være nødvendigt med flere behandlinger.

Efter en laserbehandling skal man undgå sol i 4 uger eller bruge høj solfaktor.

Alle vores behandlere har mange års erfaringer fra nogle af de største klinikker i København. Du kan derfor være sikker på at din behandling af karsprængninger og rødme i huden bliver udført af højtuddannede og specialiserede læger eller sygeplejersker.

Priser

Prisen for fjernelse af karsprængninger varierer afhængigt af hvor stort et område der skal behandles.

BEN

1.000 kr. lille område ( få spredte kar )

1.500 kr. mellem område ( flere spredte kar)

2.000 kr. stort område (mange spredte)

ANSIGT

1.000 kr. kinder

600 kr. næse

Det kræver dog ofte 2-3 behandlinger at reducere et område. Der vil opnås en rabat ved flere behandlinger.

Du er altid velkommen til at kigge ind til os og få en vurdering af et behandlingsforløb.

BOOK DIN KONSULTATION OG BEHANDLING HER
SE FLERE BEHANDLINGER MED LASER HER