JUVEDERM FILLER

Med tiden mister ansigtet sin fylde, huden bliver tyndere, og man kan få et mere træt og sørgmodigt ansigtsudtryk. Mange føler sig yngre end deres udseende afspejler, og derfor kan man opnå en større tilfredshed med sit udseende ved at benytte filler. Filler er med til at genskabe fugt og fylde i ansigtet samt udglatte rynker og folder. Ligeledes kan filler genskabe volumen i læber (læbeforstørrelse), kinder, kindben, hage og under øjnene, så der opnås et naturligt, friskere og yngre udseende.

Hos Retouch Clinic benytter vi os af flere forskellige filler-produkter, da de forskellige produkter er bedst til forskellige behandlinger. Vi bruger Juvederm, Restylane og Teosyal RHA. Juvederm er bedst til kindben, marionet linje ( linjen fra mundvig til hage) og læber. Teosyal RHA er bedre til rynker og fine linjer, hvor Restylane  har markedets bedste skinbooster.

Juvederm

Juvederm er en af vores mest populære fillers. Det er samtidig et af de største fillerbrands på verdensplan. Juvederm består af en glat gel med en yderst veldokumenteret effekt, når det kommer til behandling af rynker, folder og forbedring af ansigtets konturer. Resultatet er er en øjeblikkelig foryngelse af ansigtet.

Hvad er Juvederm?

Juvederm består af flere typer fillers: Volbella, Volift, Voluma og Ultra 3.

Hver fillertype har sin helt unikke formel, der bruges til bestemte områder i ansigtet. F.eks er Juvederm Voluma god til kindben og marionet linje ( linjen fra mundvigen til hagen) og Juvederm Volift er god til læberne.

Ens for alle underlinjer er, at de består af hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkerstof, der findes naturligt i huden og som bliver nedbrudt med tiden.

Nedre ansigt

Juvederm er ofte benyttet til af forynge eller forskønne det nedre ansigt:

  • Tynde læber
  • Læbelinjen
  • Kindben
  • Nasolabialfure
  • Nedadvente mundviger
  • Tear through (under øjne)
  • Liquid Facelift (se 10 år yngre ud)
  • Hagen
  • Rynker

Hvor længe holder juvederm?

Juvederm er en hyaluronsyrefiller med den verdensberømte HYLACROSS ™ -teknologi. Denne teknologi gør Juvederms gel ekstraordinær glat, ensartet og blød. Produktet er især anerkendt for deres langtidsholdbare resultat. Visse produkter er videnskabeligt bevist at holde op mod 2 år, hvorfor Juvederm er førende på markedet. Juvederm er tilsat med lidokain, der øger komforten og minimerer ubehag under injektionsbehandlingerne.

Kombination med andre behandlinger

Ved at kombinere øvrige injektions-behandlinger og filler kan der opnås et såkaldt “liquid facelift”, hvor rynkerne udglattes og huden opstrammes. Ligeledes kan filler kombineres med laserbehandlinger for at opnå en finere og mere ensartet hudtone.

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på injektionen med let til moderat hævelse, rødme og ømhed. Denne reaktion forsvinder  typisk i løbet af et par dage. Læberne hæver forholdsvis meget, og derfor har de fleste ikke lyst til at gå på arbejde umiddelbart efter behandling af læbe. Efter behandlingen må der ikke anvendes make-up og creme før efter 4 timer.

Holdbarheden afhænger meget af forskellige faktorer. For eksempel hudens blodcirkulation, kroppens nedbrydelsesevne og hvor meget bevægelse, der er i det injicerede område. Som oftest holder resultat i læberne i 8-12 måneder, og i kindbenene og under øjnene i helt op til 2 år. Holdbarheden afhænger af hvilket område, der er behandlet. Erfaring viser, at opfølgningsbehandlinger forlænger holdbarheden.

Bivirkninger

Typisk er der ikke mange bivirkninger, men de mest almindelige er blå mærker, rødme, ømhed og hævelse. Bivirkningerne vil oftest være væk efter et par dage.

Forsigtighedsregler

Ved herpes i udbryd frarådes fillerbehandling, idet herpesvirussen kan sprede sig yderligere.

Panden  Fra 3.200 kr
Rynken mellem brynene  Fra 2.000 kr
Tindinger  Fra 5.200 kr
Under øjnene / Tear through Fra 5.200 kr
Øreflipper Fra 3.200 kr
Kindben Fra 5.200 kr
Næse Fra 5.200 kr
Kindfold / Marionetlinjer Fra 3.200 kr
Læber Fra 2.000 kr
Mundvige / Nasolabiale furer Fra 3.200 kr
Hage Fra 3.200 kr
Kæbe  Fra 5.200 kr
Ikke kirurgiske ansigtsløft m. filler / MD Codes Fra 10.500 kr
SE RYNKEGUIDE HER