JAMSHAID MULK

PLASTIKKIRURG OG KLNIKANSVARLIG LÆGE  
JAMSHAID MULK

Jamshaid Mulk er klinikansvarlig læge for Retouch Clinic, klinikchef og ejer af CPH Plastikkirurgi, samt chefplastikkirurg for plastikkirurgi i Aleris i Tromsø, Norge.

Jamshaid er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Rigshospitalet og Herlev Hospital, og har mere end 10 års erfaring indenfor det plastikkirurgiske felt. Med en bred erfaring inden for plastiskkirurgi foretager han bl.a. brystoperationer, fedtsugninger og maveskindsoperationer med fokus på kropskonturering samt ansigtsoperationer.

Jamshaid startede som afdelingslæge på Herlev Hospital, hvor han udførte avancerede rekonstruktive indgreb. Siden da har han har været fuldtidsansat som kosmetisk plastikkirurg på Bellaklinikken i Helsingborg og været chefplastikkirurg på to af Aleris store klinikker i Norge.

Sideløbende har Jamshaid undervist læger, medicinstuderende og sygeplejersker i dissektion og anatomi.  Når han ikke arbejder som kirurg, deltager han i internationale konferencer og kurser for at holde sig opdateret på de nyeste trends og plastikkirurgiske teknikker.

Jamshaid foretager hos Retouch Clinic behandling med Belkyra, TCA-cross, Fenol peeling samt konsultationer til Sklerosering (fjernelse af karsprængninger) og rynkereduktion med botulinumtoksin.

BOOK TID HOS JAMSHAID HER