IntraCel

Retouch Clinic er stolte af som de første i Danmark at kunne tilbyde behandling med IntraCel.

Nyeste videreudvikling af teknologien indenfor behandling af gamle ar, aktiv akne og rynker. Sikker og effektiv reparation + forbedring af hudstruktur!

HVAD GØR EN IntraCel behandling

IntraCel er en FDA godkendt, innovativ og gennemtestet behandling, der leverer en unik kombination af mikroskopiske nåle i hudens overflade og radiofrekvent energi under hudens overflade. Resultatet er forbedring af hudens 2 øverste lag = fastere, stærkere og mere jævn ansigtshud. Behandlingen er derfor særligt målrettet dig, der ønsker reducering af rynker/linjer og slap/løs hud.

Behandlingen

Huden forberedes med en effektiv lokalbedøvende creme i ca. 60 minutter før behandling, så ubehag minimeres. Vores specialuddannet sygeplejerske vil derefter føre enheden hen over hudoverfladen, hvor nålene systematisk ”stemples” ned i hudens overflade. Samtidig vil der for enden af hver nål leveres radiofrekvent energi i et kort sekund. Laserhovedet flyttes gradvist hen over det område, der skal behandles. Nålene kan indstilles i dybder fra 0.5 mm helt ned til 2 mm, så flere niveauer i huden nåes. På den måde kan også dybere ar, øget talgproduktion og rynker behandles meget specifikt og målrettet. Der kan opleves lettere ubehag ved nåledybder på 2 mm, idet den lokalbedøvende creme har svært ved at nå så dybt ned i huden. Derfor kan det være en fordel at tage 800mg Ibuprofen og 1 gram Paracetamol, en time inden behandlingen.

Fjernelse af aknear

Tiden efter behandlingen

Tiden efter behandlingen spiller en vigtig rolle for at reducere nedetid. Umiddelbart efter behandling med IntraCel anvender vi derfor et beroligende serum. Serummet indeholder aktive ingredienser, som beroliger og giver huden yderligere stimuli. Serummet trænger 800 gange bedre ned i huden end normalt, grundet de mange små kanaler der er skabt af nålene. Behandlingen afsluttes med en påføring af en kølig maske i 10-15 minutter for at minimere inflammation og rødme.
Selve behandlingen tager ca. 60-75 min.

Antal behandlinger

Ved gamle aknear, samt fine linjer og rynker, anbefales et forløb med 4 behandlinger med 1 måneds interval for at opnå det optimale resultat.
Ved behandling af øget talgproduktion og aktiv akne anbefales et forløb med 4-8 behandlinger med 2 ugers interval.
Hver behandling igangsætter en kraftig,stimulerende proces og aktivitet i huden, der vil vare i uger til måneder, hvorfor det optimale resultat først ses ca. 2-3 måneder efter en behandling.
Behandlingen kan med fordel kombineres med nogle af vores øvrige behandlinger, for at opnå endnu bedre resultater.

Efter behandlingen

Huden vil føles varm og lidt hævet efter behandlingen. Varmen og rødmen i huden vil efter få timer være aftaget, og hævelsen efter et par dage. Dagen efter kan der anvendes make-up, og du kan tage på arbejde uden de store gener. Der kan dog opstå blå mærker og små mærker efter nålene, især hvis der er givet behandling i panden, omkring øjnene eller munden, dette aftager også efter nogle dage.
Huden kan endvidere føles ru og tør i den første uge. Undgå hård træning, sauna og svømning den første uge. Vær opmærksom på at akne i nogle tilfælde kortvarigt kan blusse op, hvorefter den hurtigt vil aftage igen. Huden bør ikke berøres lige efter behandlingen af hensyn til infektion.

Pleje

Om aftenen kan huden afrenses med en mild sæbe, og huden kan påføres creme. Det anbefales at bruge et medicinsk hudpleje regime for at optimere restituering og genopheling af huden. Din behandler vil gennemgå de produkter, du bør bruge tilpasset din hud og dens særlige behov.
Afsluttende er solcreme nødvendigt hver morgen + flere gange om dagen ved ophold udendørs. Brug altid høj solfaktor, minimum (SPF30), for at undgå pigmentforandringer/solskader efterfølgende.

Gratis konsultation

Kom ind i klinikken og få en grundig og uforpligtende konsultation, hvor vi vurderer mulighederne for dig.

BOOK DIN KONSULTATION OG BEHANDLING HER
Underansigt inkl. kæbelinje: 3.200 kr
4 x behandling: 8.500 kr
Helt ansigt: 3.500 kr
3 x behandling 10.000 kr
Aftercare/touch up mellem 3-6 måneder -25%