Hudlæge uden ventetid

Det kan være svært at vente 3 – 5 måneder for en tid hos en hudlæge i offentligt regi, når man oplever et akut og generende problem med sin hud.

Med vores nyeste tiltag i klinikken gør vi det muligt for dig at komme til en privat hudlægekonsultation uden ventetid. Vi har nemlig allieret os med en ny og meget dygtig kollega, Hudlæge David Bregnbak.

Med en privat hudlægekonsultation hos os kan du få hjælp, vejledning og opstarte medicinsk behandling, hvis du er generet af komplekse hudlidelser som Akne, Rosacea, Psoriasis, allergi og eksem. Vi har mulighed for at tage alle nødvendige prøver og potentielle biopsier der skal til for at tilrettelægge den rette behandling for netop det problem, som du står overfor med din hud.

Med vores nyeste tiltag gør vi det også muligt at blive screenet for generelle hudforandringer og atypiske modermærker. Vi kan fjerne modermærker samme dag og sende materiale til patologisk undersøgelse, såfremt vores hudlæge finder det nødvendigt.

Vores hudlægekonsultationer henvender sig til både voksne og unge under 18 år.

De mest almindelige hudproblemer vi ser

Klik på billederne for læse mere

AKNE
dermatologi hudlæge hud hudproblemer københavn
MELASMA
melasma hudlæge hud hudproblemer københavn
ROSACEA OG RØDME
dermatologi hudlæge hud hudproblemer københavn

Hudlæge David Bregnbak

David Bregnbak er uddannet speciallæge i Hudsygdomme fra Københavns Universitet. Han har igennem mange år arbejdet med Hudsygdomme på Gentofte og Bispebjergs Dermatologiske afdelinger. David har en Ph.D grad og har igennem flere år forsket indenfor hudsygdomme. David står bag intet mindre end 20 publikationer i internationale tidsskrifter og har forfattet flere kapitler til dermatologiske lærebøger.

Prisen for en konsultation hos hudlæge David Bregnbak koster 1900,-. Prisen inkluderer undersøgelse, recept til medicin, eventuel prøvetagning samt telefonisk opfølgning på prøvesvar.

Opfølgende konsultation efter 6 måneder inkl. recept koster 500,-.

*Er du fyldt 18 år og er du nysgerrig på, hvordan vores andre behandlingsmuligheder kan komplimentere din behandling hos David Bregnbak, er du velkommen til en konsultation hos en af vores sygeplejersker, som kan hjælpe og vejlede dig i dit kommende behandlingsforløb.