FØR- OG EFTERBILLEDER

I klinikken har vi erfaring med at kombinationsbehandlinger er det som giver de aller bedste resultater. Derfor holder vi meget af at behandle vores kunder udfra en 360 graders vurdering, hvor vi både analyse hud, hudtype, styrker og svagheder i ansigtet samt fokusere op symmetri og harmoni.

Her kan man se eksempler på forskellige kombinationsbehandlinger, hvor alle er behandlet ud fra en nøje vurdering af hvad kan hjælpe dem med at realisere deres skønhedspotentiale.

Behandlingsforløb, metoder og pris  er meget individuelle, da vi alle har et forskelligt udgangspunkt. For at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig bedste, vil det glæde os meget at se dig til en uforpligtende skønhedskonsultation og hudanalyse, hvor vi nøje gennemgår dit ansigt, ønsker og muligheder for at hjælpe dig med at realisere dit skønhedspotentiale. Det vil være os en stor glæde at hjælpe dig i mål med din ønsker og give dig et nyt forhold til din hud og dit udseende.

Antiage behandling
Ansigtsbehandling før og efter
https://retouchclinic.dk/retouch-signature/
https://retouchclinic.dk/retouch-signature/

En modificerede fenol peeling er en dyb kemisk peeling som påføres hele ansigtet for at fjerne det yderste  lag hud . Peelingen fjerner den gamle rynkede- og solskadede hud, så ny frisk og sund hud kan vokse frem. Resultatet er drastisk og behandlingen kan gøre ansigtet 10 år yngre. 

Fenol peeling
Fenol peeling før og efter
løst hud under øjnene
https://retouchclinic.dk/lips-by-retouch/
Løft med ikke permanent filler
Nedadvendte mundviger
juvederm