Fenol Peeling

Fenol peeling er den eneste peeling, som kan fjerne dybe rynker, og samtidig genopbygge elasticiteten i huden ved blot én behandling.

Den øgede elasticitet medfører desuden et løft af huden, som næsten kan sidestilles med kirurgi.

Fenol peelingen anvendes oftest til rigtig grov, aldret, og solbeskadiget hud, eller til fjernelse af forstadier til hudkræft. Hudstrukturen forbedres og ar mindskes. 

Fenol peeling

Denne behandling er foretaget af Dr. J. Manuel Batlles

HVAD ER EN FENOL PEELING?

En modificeret fenol peeling, er en dyb kemisk peeling som påføres hele ansigtet for at fjerne det yderste lag hud. Peelingen fjerner den grove, rynkede- og solskadede hud, så ny frisk og sund hud kan vokse frem. Resultatet er drastisk og behandlingen kan give ansigtet et 10 år yngre udseende.

Når det kommer til drastisk transformation af selv de dybeste rynker, er den modificerede fenol peeling en af de mest effektive behandlinger på markedet – også når det gælder slap hud.

Behandlingen har gennem tiderne vist sig, at være overlegen sammenlignet med lignende behandlinger såsom C02-laser    når det gælder eliminering af dybe rynker på en ensartet måde, uden store risici for bivirkninger som ardannelse og hypopigmentering.
Fenol peelingen har været anvendt siden 1920-erne, hvor Hollywoodstjerner derfor også opkaldte behandlingen ”Ungdommens Kilde”.
Kort sagt så findes der ingen behandling som kan måle sig med fenol peelingen.

BEHANDLINGSFORLØBET

fenol behandling

Denne behandling er foretaget af Dr. Phillipe Deprez

 • Dag 1)
  Patienten møder ind på klinikken en time før, hvor smertestillende medicin bliver udleveret. Peeling bliver påført små områder ad gangen, med 15 minutters interval for at undgå toxicitet af fenolen. Det svider og brænder i et minut, på hvert påbegyndt område, men fenolen har den egenskab, at den bedøver huden under behandlingen, hvorfor peelingen kun gør ondt lige når den påføres.  Huden påføres et tyndt lag plastik de steder, hvor man ønsker peeling rigtig dyb. De andre områder påføres et gult pulver, som danner en beskyttende hinde rundt om huden.
 • Dag 2)
  Patienten møder op på klinikken, hvor okklusionsplastikken fjernes og huden påføres mere af det gule bismuth pulver.
 • Dag 4)
  Patienten møder ind på klinikken og huden tjekkes for infektion, herpes udbrud mm. Der påføres Vaseline på mundvige og næsefløje mm.
 • Dag 7)
  Patienten møder ind på klinikken. Hele ansigtet påføres Vaseline.
 • Dag 8)
  Afskalningen er slut, og kunden kan begynde at anvende make-up, hvis huden er 100% helet.
Fenol peeling før og efter

Denne behandling er foretaget af Dr. Phillipe Deprez

Behandlingen

Fenol peelingen er blevet modificeret siden 1920’erne. Førhen brugte man en høj koncentration af fenol (88%). I dag kombinerer formlen en lavere koncentration af fenol med TCA og kroton olie. Denne modificerede formel gør peelingen nemmere at kontrollere, samtidig med at bivirkninger minimeres.

Denne behandling er foretaget af Dr. Phillipe Deprez

Skræddersyet behandlingsforløb af vores plastikkirurg

Hos Retouch kan vi skræddersy behandlingen, så peelingen eksempelvis bliver dyb rundt om mund- og øjenpartiet, hvor rynkerne oftest er dybest, og mindre dyb i det øvre dele af ansigtet.

På den måde undgår man en lang “nede-tid”, modsat tidligere hvor man lavede peelingen dyb i hele ansigtet. En behandling udføres kun af klinikkens plastikkirurger, og foregår under bedøvelse. Behandlingen kræver 10 dages “nede tid”, hvor man jævnligt kommer til kontrol i klinikken.

Efterfølgende vil huden være sart, rød og lys i op til flere måneder efter behandlingen. Dette kan dog nemt dækkes med make-up.

Gratis konsultation

Du er altid velkommen til en gratis og uforpligtende konsultation ved vores kirurg. Her kan du høre mere om  dine muligheder og få forklaret behandlingen grundigt.

Du er altid velkommen til at have en ven eller et familiemedlem med til konsultation.

BOOK DIN KONSULTATION OG BEHANDLING HER

Priserne afhænger af områdets størrelse og peelingens dybde. 

Fra 10.000- 35.000 kr.

Book tid