Fedtfrysning med CoolTech

  Kropskontur behandlinger er og bliver mere og mere populære, og teknologien og mulighederne for effektive løsninger er kun voksende de seneste år. Fedtfrysning med cooltech er én af de mest populære ikke-kirurgiske, non-invasive kropsbehandlinger til rådighed, på grund af dens tydelige resultater og nemme behandlingsprocedure –  uden decideret “nedetid” efterfølgende.

fedtfrysning i københavn

HVAD ER COOLTECH?

Cooltech er en højeffektiv fedtfrysnings metode også kaldet kryolipolyse, der med en unik og præcis kølingsteknologi nedbryder genstridigt fedt i specifikke områder på kroppen. Fedtceller i det subkutane fedt er meget sensitive overfor temperaturpåvirkning, som f.eks. kulde, så ved kontrolleret nedfrysning krystaliserer fedtcellerne og går til grunde.

fjernelse af fedt

Cooltech teknologien gør det muligt ved 1 enkelt behandling at eliminere 20-25 % af fedtcellerne, uden at beskadige det omkringliggende væv.

Behandlingen er velegnet til genstridige fedtdepoter på: 

fedtfrysning områder
  • Maven
  • “Dansehåndtag ” / Deller på siden af maven
  • Inder- og yderlår
  • Omkring knæ
  • BH-delle på ryggen
  • “Mormor-arme” 

Behandlingen

Selve behandlingen tager ca. 1-2 time og foregår liggende behageligt, alt imens der kan slappes af, nydes drikkevarer, arbejdes på egen laptop eller lignende. Der kan forekomme kortvarigt ubehag i form af stikkende/prikkende fornemmelse ved opstart på behandlingen.

Behandlingen foregår således:

Cooltech behandling

Efter behandlingen

Efter endt behandling masseres det behandlede område, hvilket igen kan føles en smule ubehageligt, koldt/prikkende og følelsesløst. Herefter kan man dog uden videre genoptage sine daglige gøremål.

Hvem henvender behandlingen sig til?

Behandlingen anbefales til normal- til let overvægtige personer og erstatter ikke en sund livsstil. Det tilrådes sideløbende fortsat at føre et aktivt og sundt liv.

Gratis konsultation

Du er altid velkommen til en gratis og uforpligtende konsultation til fedtfrysning, hvor du kan høre om dine muligheder for effektiv fedtreducering uden kirurgi.

BOOK DIN KONSULTATION OG BEHANDLING HER