Book tid nu
Kosmetisk sygeplejerske

Erla Øregaard

Erla er én af de mest erfarne kosmetiske sygeplejersker i landet med godt 10 års erfaring, hvor hun har skabt smukke og naturlige resultater med bl.a. filler og botox. Hun har ligeledes haft ansvar for oplæring af kosmetiske sygeplejersker grundet sin store ekspertise og erfaring.

Om Erla

Erla har arbejdet som sygeplejerske siden 2009, og har en baggrund som sygeplejerske på en kirurgisk afdeling. 

Siden 2013 har Erla udelukkende arbejdet med kosmetiske behandlinger – et valg hun traf, da hun altid har været tiltrukket af arbejdet med æstetik, samt det faktum at hun finder det intet mindre fantastisk at kunne gå på arbejde hver dag og gøre mennesker glade.

Erla er specialiseret i at udføre kombinationsbehandlinger, hvor hun baseret på kundernes behov kombinerer flere af klinikkens behandlinger, og på den måde skaber skræddersyede resultater. Erlas tilgang til kombinationsbehandlinger er holstisk, hvilket vil sige, at hun tager udgangspunkt i ansigtet som helhed. Denne tilgang er altafgørende for at sikre smukke resultater. 

Erla er ekspert i kombinationsbehandlinger

“En god injektionsbehandling er først virkelig god, hvis huden også er fin og sund. Ofte kombinerer jeg filler og botox behandlinger med laser og hudpleje. Det vigtigste for mig er at se på helheden og rådgive kunden om, hvilke behandlinger der vil skabe de bedst mulige og naturlige resultater.” Udtaler Erla. 

Book tid hos Erla

Du kan booke en tid hos Erla her på hjemmesiden eller ved at kontakte os på telefon 33131030 eller email info@retouch.dk 

Mathilde Gøhler

"Plej din hud og få naturlige resultater."