CREMER OG HUDPLEJE

Hos Retouch Clinic er det vigtigt for os, at vores patienter får det bedst mulige resultat. Derfor er produkter til hjemmebehandling et must. Vi kan få medicinske cremer specialfremstillet til netop din hud og dine behov. 

Ofte er problemet med cremer at et mærke bruger den samme hovedingrediens i alle deres cremer. Derfor bygger vores hudplejeprogram på flere forskellige mærker, så man kan sammensætte det bedste fra de forskellige serier.

ANTI-AGING INGREDIENSER

Mange års forskning viser, at det kun meget få ingredienser i cremer som i kliniske studier har vist at have en anti-aging effekt. Nogle af de ingredienser, som det er videnskabeligt bevist har en anti-aging effekt, er:

 

  • Høj solfaktor. Huden bliver konstant udsat for stråling fra b.la. solen, computerskærme, TV mv. Derfor er det vigtigt at bruge solcreme, da disse stråler medvirker til oxidativt stress, som giver en ældningsproces i huden.

  • Tretinoin (a-vitaminsyre) der fås på recept. Syren laver en lille irritation i huden, så huden regenererer og fornyes. Andre typer A-vitamin – som Retinol – har også vist at have en stor effekt på at stoppe hudens ældningsproces.

  • Antioxidanter til at neutralisere de frie radikaler, som huden bliver udsat for. Især stabiliseret C-vitamin er en vigtig antioxidant.

ANTI-AKNE INGREDIENSER

Akne og bumser skyldes en overproduktion af serbium (hudfedt) samt en nedsat afskalning af overhudsceller, hvilket resulterer i aflukning af talgkirtlernes udførselsgange. Denne aflukning fører til, at der opstår hudorme (komedoner).

Nogle af de ingredienser, som det er videnskabeligt bevist har en anti-akne effekt, er:

 

  • Salicylsyre er særdeles effektiv til at eksfoliere huden og dermed fjerne døde hudceller, så de ikke tilstopper talgkirtlerne og bliver til hudorme.

  • Benzoylperoxid fungerer antiseptisk, når det påføres på huden, hvorfor det reducerer mængden af bakterier. Benzoylperoxid medfører en oxidering af huden, som bakterierne ikke kan leve i. Ligeledes åbner benzoylperoxid poren, så den kan renses.

INDEN BEHANDLINGEN

Kom ind og få en gratis vurdering af din hud, så vi kan specialdesigne et hudplejeprogram til netop din hud og hudtype.

LÆS OM VORES PEELINGS
BOOK DIN KONSULTATION OG BEHANDLING HER