Book tid nu
Kosmetisk sygeplejerske

Christian Holm Madsen

Med over 10 år i branchen er Christian en af de mest erfarne kosmetiske sygeplejersker på landsplan. Christian er passioneret omkring sit arbejde, og det skinner i høj grad igennem på hans flotte behandlingsresultater, som altid er naturlige og æstetiske. 

Om Christian Holm Madsen

Christian er ikke bare en af de mest erfarne kosmetiske sygeplejersker på landsplan, men han er også en passioneret og ærlig behandler med en unik ekspertise inden for æstetiske og naturlige resultater. Der hersker ingen tvivl om, at Christian er blevet en uundværlig del af Retouch-teamet.

Christian mestrer kosmetiske behandlinger fra a til å, men han har især et skarpt øje for, hvordan man bremser aldringsprocessen. Når man runder 40+ år ældes kroppen lynhurtigt, og mange oplever, at de føler sig yngre end de ser ud. I sådan et tilfælde ved Christian præcis, hvad der skal til, for at man igen kan se lige så godt ud, som man føler sig.

Med ærlighed kommer man længst; det er et udtryk som Christian bruger flittigt i hans arbejdstilgang. Christian er nemlig kendt for sin ærlige og kompetente vejledning, og man kan forvente et klart nej fra ham, hvis han ikke mener, at en behandling er velegnet til kunden. Det er netop denne ærlighed, som gør, at man altid kan regne med et naturligt resultat, når man bliver behandlet af Christian.

Christian mestrer smukke og naturlige resultater

”For mig er det vigtigt, at mine resultater altid er naturlige. Jeg kunne aldrig finde på at ændre en kundes karaktertræk. Men når det er sagt, så elsker jeg være med til at gøre en forskel for mine kunder – ofte skal der ganske lidt til før, at kunderne går glade herfra med forøget selvtillid og velvære.

En af mine yndlingsbehandlinger er Profhilo, som er en biostimulator, der genskaber en naturlig foryngelse af huden. Resultatet er langvarigt og naturligt, og det er to ting, som jeg vægter højt i mit arbejde.” Udtaler Christian.

Book tid hos Christian

Du kan booke en tid hos Christian her på hjemmesiden eller ved at kontakte os på telefon 33131030 eller email info@retouch.dk 

Szhirley Nova Beanca

"Jeg prioriterer at forkæle mig selv med gode behandlinger, der hjælper mig med at se frisk og oplagt ud."