Botoxbehandling

En Botoxbehandling er en effektiv løsning, til dig der ønsker at fjerne dybe rynker og linjer i det øvre ansigt. De fleste rynker kan behandles med BOTOX, så man opnår et yngre, mildere og friskere udseende. Rynker kommer med alderen og kan få dit ansigt til at udstråle stress, bekymring, vrede og manglende overskud. Rynkerne skyldes sammentrækning af musklerne, hvor huden bliver foldet.

Vi tilpasser altid behandlingen til dit ansigt for dermed at skabe det bedst mulige resultat ud fra dit udseende. Det er vigtigt, at man beholder sin personlige ansigtsmimik, så man kan smile og grine som før behandlingen.

Vi tilstræber altid et naturligt og friskt udseende, frem for et stift og mimikløst ansigt, når vi behandler med Botox.

Hvad er Botox?

BOTOX er udvundet af jordbakterier og har i mange år været anvendt til sygdomsbehandling af spastiske muskler og har endvidere været anvendt i 14 år til kosmetisk brug. BOTOX er det mest anvendte middel i verden til at få et yngre og friskere udseende.

Præparatet BOTOX Vistabel er et gennemtestet muskelafslappende midler, som anvendes til at behandle uønskede rynker i ansigtet, som fx pandelinjer, smilerynker, rynker mellem øjenbrynene og rynker på hagen. BOTOX Vistabel kan også løfte øjenbrynet, mundvigene og halsen samt reducere tandkødssmil og gøre kæben smallere.

Hvordan virker Botox?

BOTOX virker ved at “sætte” sig på muskelens receptorer, og dermed hæmme nerveimpulsens signal i at nå frem til musklen. Muskelbevægelsen ophører derved, og man opnår en udglattende effekt samt et løftet og friskere udseende.

Mange oplever, at resultaterne efter en behandling kan give et markant friskere udseende, hvorfor BOTOX behandlinger er blevet en af de mest populære behandlinger til at opnå en effektiv rynkereduktion.

Hvordan foregår en behandling med Botox

Inden første behandling skal man til en konsultation hos vores plastikkirurg. Her gennemgås dine ønsker til rynkebehandlingen, og det vurderes, hvordan det bedst mulige resultat kan skabes. Efter endt konsultation er der mulighed for at få behandling med BOTOX 48 timer efter. Ved behandlingen analyseres dine rynker yderligere, og du finder sammen med vores behandler ud af hvilke områder, som du ønsker behandlet. Der injiceres små dråber BOTOX i musklerne, hvor der ønskes effekt. Der er ikke behov for bedøvelse, idet smerten er minimal og hurtigt overstået. Der ses kun let og kortvarig rødme efter behandlingen. Man kan med det samme genoptage sine daglige gøremål uden nogen former for gene.

botox behandling øjne københavn
botox mod rynker københavn

Resultat med Botox

Du kan forvente at se friskere og yngre ud. Behandlingen vil åbne dine øjne op og gør huden mere fin at se på. Dit ansigt vil se glattere, sundere og friskere ud. De fleste af vores kunder oplever en større tilfredshed med udseendet, hvilket medfører en større selvtillid og bedre humør.

Efter behandlingen

I 4 timer efter behandlingen er det vigtigt ikke at massere og trykke på det behandlede område. Det frarådes at indtage alkohol, gå i varmt bad og dyrke hård fysisk motion. Effekten indtræder inden for 5-10 dage.

Hvor længe holder Botox?

Botox holder normalt i 3-6 måneder. Hos de fleste er effekten rigtig god i 3 måneder, og man vil herefter opleve, at man igen kan begynde at bruge musklen. Efter 3-6 måneder er der hos de fleste behov for en ny behandling med botox. Holdbarheden vil ofte øges med gentagne behandlinger. Det kan i starten føles lidt anderledes, da man ikke kan bruge den muskel, som man normalt har spændt, men det vænner man sig hurtigt til.

Efter 14 dage tilbyder vi en gratis touch-up-behandling.

Kombination med anden behandling

BOTOX kan kombineres med andre behandlinger som fx. laser og filler. Vi ser ofte rigtig gode resultater ved at kombinere vores behandlinger.

Hvor lang tid tager en behandling

En behandling tager ca. 30 min. afhængig af dine ønsker. Nævn ved tidsbestilling hvis du ønsker mere tid sat af. Vi ved, at ikke alle er lige glade for nåle, og det kræver måske lidt ekstra tid for dig at blive klar.

Er der bivirkninger ved botox?

Normalt ser man ikke mange bivirkninger ved behandlingen. Den mest normale er tunge øjenlåg, som kan opstå, hvis man får lagt for meget BOTOX i panden.

Hvem kan ikke få botox?

Behandlingen gives ikke til gravide eller ammende, ved kendt allergi overfor indholdsstoffer i opløsningen (botulinumtoksin, humant albumin, laktose, natriumsuccinate), eller ved visse neuromuskulære sygdomme. Er du i tvivl om du kan tåle BOTOX, så sig det til vores læge under konsultationen.

botox behandling ansigt
RYNKEGUIDE
botox før og efter tandkød

FØR & EFTER BILLEDER

Botox ved tandkødssmil / Gummy Smile

Hvis man har tendens til at vise meget tandkød, når man smiler, så kan få dråber botox hjælpe til at give et mere harmonisk smil. Tandkødssmil skyldes overaktive muskler, som trækker overlæben for højt op. Da der kun anvendes lidt botox, er dette område et tillægsområde.

Resultat: Endelige resultat opstår mellem 3-10 dage.
Pris: 500-1000 kr.
Holdbarhed: 3 måneder.

SE FLERE FØR & EFTER BILLEDER HER

PRIS FOR BOTOX

BOTOX i øvre ansigt:

1 område: 1.800 kr.
2 områder: 3.000 kr.
3 områder: 3.900 kr.

  Tillægsområder: 1000 kr.

Se øvrige priser på BOTOX her.

Det varierer meget fra person til person, hvor dybe rynker man har, og hvor kraftige musklerne er. Derfor vil det være individuelt hv