BELKYRA

Belkyra er et nyt og revolutionerende produkt, til fjernelse af uønsket fedtvæv under hagen. Hidtil har det kun været muligt, at fjerne det genstridige dobbelthagefedt med fedtsugning eller operation. Retouch er blandt de første i Danmark til at kunne tilbyde Belkyra – den eneste ikke-kirurgiske behandling godkendt af FDA til behandling af dobbelthagen.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Dobbelthagen er et svært område at træne væk og selv den strengeste diæt vil ikke fjerne det genstridige fedtvæv. Belkyra består af Deoxycholsyre som injiceres i fedtvævet. Deoxycholsyre findes naturligt i kroppen, hvor det b.la. nedbryder fedtsyre i mavesækken. Belkyra injiceres i det uønskede fedtvævet under hagen, hvorefter det sætter en reaktion i gang, så fedtceller absorberes og elimineres på en naturlig måde i kroppen.

BEHANDLINGEN

En Belkyra-behandling tager normalt under en halv time og består af en række injektioner placeret strategisk i området under hagen.  På den måde ødelægges en stor mængde fedtceller på en jævn og regelmæssig måde. Nogle mennesker kræver flere sessioner for optimale resultater. Det er vigtigt kun at få fortaget Belkyra-behandlingen af en speciallæge i plastikkirurgi med et særligt kursus i Belkyra. Området under hagen er følsomt med forskellige nerveender. Det er afgørende, at plastikkirurgen der fortager injektionerne, ved præcis, hvor de skal placeres for optimale resultater og for at undgå uønskede bivirkninger.

EFTER BEHANDLINGEN

Der kan opstå midlertidig hævelse, følelsesløshed eller blå mærker omkring injektionsstederne i dagene efter dobbelthagebehandling. Disse bivirkninger vil forsvinde inden for få dage og kan nemt håndteres med håndkøbsmedicin og makeup.

Man kan frit genoptage daglige aktiviteter umiddelbart efter en Belkyra-behandling, men det er optimalt, at tage et par dage fri fra arbejde, indtil hævelse og eventuelle blå mærker har fortaget sig.

Første behandling 8.500,-

Anden behandling 5.500,-

Tredje behandling 4.500,-

BOOK DIN KONSULTATION OG BEHANDLING HER