Behandling hos Retouch Clinic

ZO Skin Health

De fleste ønsker at have en smuk og sund hud. Mange ønsker også at minimere brugen af make-up og have et så naturligt look som muligt. Lyder det som dig? Så ved du, at det kræver en god hudpleje med de rigtige hudplejeprodukter til netop din hud. Det kan imidlertid være nemmere sagt end gjort, og du har sikkert prøvet at bruge penge på cremer, som ikke virker.

Savner du at se synlige resultater, så har vi det ultimative hudplejeprogram med ZO Skin Health, der er et medicinsk hudplejemærke, som kun kan købes hos plastikkirurger og hudlæger. Hudplejeserien ligger nr. 1, som det mest solgte brand i de europæiske klinikker og nr. 2 i USA. Book tid til en konsultation og få en vurdering af det absolut bedste hudplejeprogram til netop dig.

ZO Skin Health

ZO Skin Health holder, og leverer hvad de lover

Er du træt af at bruge penge på cremer, som bare ikke gør det, de lover?

Så skal du prøve ZO Skin Health! Endelig er der et mærke, som rent faktisk kan levere dét, de lover. ZO Skin Health er et medicinsk hudplejemærke, som udelukkende kan købes hos plastikkirurger og hudlæger verden over.

Hudplejeserien ligger nr. 1, som det mest solgte brand i de europæiske klinikker og nr. 2 i USA. ZO Skin Health benyttes af de dygtigste hudlæger og kan uden sammenligning levere nogle helt enestående resultater i forhold til følgende hudproblemer:

– Linjer og hudstruktur

– Akne og fedtet hud

– Pigmentpletter

– Rosacea og rødme

– Svag, sart og sensitiv hud.

ZO Skin Health

Grundig hudanalyse og vejledning inden brug

Hudplejeserien er så potent og aktiv, at den ikke må sælges online, uden du er blevet konsulteret af en specialuddannet sygeplejerske, plastikkirurg eller hudlæge. Dette skyldes, at produkterne indeholder medicinske koncentrationer af aktive ingredienser, som kræver grundig analyse af huden og vejledning om anvendelse.

ZO Skin Health er en videreudvikling af Obagi Nu Derm

ZO Skin Health er udviklet af den amerikanske dermatolog Dr. Zein Obagi, der igennem de sidste 50 år har forsket for at opnå de bedste resultater inden for sund hud. Dr. Zein Obagi er blandt andet kendt for at have udviklet hudplejeserien Obagi Nu Derm, som var verdenskendt i 00’erne. ZO Skin Health er en videreudvikling af Obagi Nu Derm.

Optimerer hudens originale sundhed ud fra banebrydende forskning

ZO Skin Health er udviklet til at levere innovative hudplejeprogrammer, som optimerer hudens originale sundhed ud fra banebrydende forskning. Udgangspunktet er at stimulere og vække cellerne, så de kan yde deres maksimale til en normal cellefunktion. Nøgleingredienserne er retinol (A-vitamin), vækstfaktorer (growth factors), antioxidanter og frugtsyrer, som alle er videnskabeligt dokumenterede ingredienser med hensyn til effekt på aldersforandringer.

Avanceret medicinsk hudpleje til klinik og hjemmebrug

ZO Skin Health består af forskellige hudplejeprogrammer, som sammensættes af vores hudsygeplejersker og tilrettelægges efter dine specifikke hudproblemer, uanset om det er akne, klinisk tør hud, pigmentpletter, rødme og rosacea eller rynker.

Den avancerede og eksklusive serie af produkter og hudbehandlinger fra ZO Skin Health indeholder effektive produkter til hjemmebrug og dybe peelings, som kun bliver udført på klinikken. Til særlige udfordringer og hudproblemer har ZO Skin Health udviklet en avanceret medicinsk hudpleje, som du kan bruge efter faglig vejledning fra vores team af sygeplejersker.

Fundamental 5 – din ZO-rejse til yngre, sundere hud

Rens – uden at fjerne hudens naturlige olier

ZO Skin Health har flere forskellige renseprodukter. Vi udvælger den, der passer til din hudtype. De virker alle rensende og eksfolierende så talg og snavs, og bakterier i huden bliver fjernet. Huden bliver renset i dybden uden at fjerne hudens naturlige olier.

Exfoliating Polish – ridser ikke din hud

Denne milde exfoliator er ikke en skrub, men en polish. Den består af magnesiumkorn, der er formet som golfkugler, hvorfor de ikke kan ridse huden som traditionelle skrubbecremer. Din hud bliver poleret fri for døde hudceller. Huden vil straks se poleret, glattere, sundere og mere glansfuld ud. Denne milde polish kan du anvende 3-7 gange om ugen.

Complexion Pads – gør din hud glat og giver en fin glød

Vatrondeller, som er tilføjet frugtsyre (AHA og BHA), nedsætter talgproduktionen og dybderenser porerne, samtidig med at huden bliver mildt eksfolieret. Disse toner-pads kan du anvende hver dag, både morgen og aften. Huden bliver glat og får en fin glød.

Daily Power Defense – sikrer en sund og stærk hud

Denne lette creme er specialformuleret med retinol, enzymer og antioxidanter, der genopretter hudbarrieren. Huden bliver stabiliseret og repareret. Huden bliver også beskyttet mod fremtidig skade. Daily Power Defense indeholder alt, hvad der er videnskabeligt bevist for at sikre en sund og stærk hud – en vaskeægte vitaminpille til din hud.

Solcreme – mod UVA- og UVB-stråler, men også synligt lys (HEV)

Solcreme er altafgørende for at forebygge skader i huden. Af denne grund vil vores bedste anti-aging råd være altid at anvende solcreme. Huden bliver ikke kun udsat for UVA- og UVB-stråler, men også synligt lys (HEV) fra computerskærme og IPhones. ZO Skin Health har en række solcremer i deres serie, som tilpasses din hudtype. Ens for alle er, at de er oliefri og fedter ikke. Vi glæder os til at introducere dig for ZO Skin Healths hudplejeprogrammer og skabe nogle fantastiske resultater.

Konsultation

Book tid til en konsultation og få en vurdering af det absolut bedste hudplejeprogram til netop dig.

Couture designer Jesper Høvring

"Jeg kommer hos Retouch, fordi jeg værdsætter den professionelle vejledning, og jeg er virkelig glad for de behandlinger, jeg har fået"