Book tid nu
Retouch Clinic

Behandlinger til mænd

Kosmetiske behandlinger er for alle, der ønsker at fremhæve deres bedste træk og tage godt hånd om deres udseende – uanset køn.

Er du nysgerrig på en kosmetisk behandling, men usikker på, hvilken der er den rette for dig? Book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker i dag og få hjælp til valg af behandling.

Er du ikke helt klar til en konsultation? Det helt okay, vi løber ingen steder! Vi har samlet inspiration og nyttig viden i et par letlæselige mails, som vi kan sende dig i stedet. Dem kan du læse lige præcis, når det passer dig.

Permanent hårfjerning

Populære behandlinger blandt mænd

Mænd vælger ofte de behandlinger, der fremhæver deres vitalitet og maskulinitet. Nedenfor kan du se nogle af de behandlinger, som især er populære blandt vores mandlige kunder.

Karsprængninger med laser

Har du irriterende karsprængninger forskellige steder i ansigtet? Så kan vi skånsomt og sikkert fjerne dem med laser.

Svedreduktion med Botox

Svedreduktion med Botox

Øget svedtendens kan være enormt generende. Ved at injicere Botox i armhulen kan man stoppe svedproduktionen i op til 6 måneder.

Hårfjerning på ryggen

Er du træt af at shave, plukke eller vokse hår? Vi tilbyder permanent hårfjerning med en hurtig og effektiv højteknologisk diodelaser.

Bekymringsrynken

Bekymringsrynken udvikler sig, når du rynker brynene sammen og den kan få dig til at se sur og vred ud. Heldigvis kan den nemt reduceres med Botox.

Mænd

Kosmetiske behandlinger hitter blandt mænd

Mænd vælger ofte de behandlinger, der fremhæver deres vitalitet og maskulinitet. Selvom kvinder og mænd ofte deler mange behandlingsmuligheder, adskiller målsætningerne sig typisk. Kvinder sigter ofte mod foryngelse og feminisering, mens mænd ønsker at fremhæve de maskuline træk og dermed opnå et mere vitalt og attraktivt udseende. I klinikken har vi besøg af alle typer af mænd – unge som gamle.

Mænd

Mød vores mandlige ambassadører

Hvis du spørger vores mandlige ambassadører, så er kosmetiske behandlinger ikke begrænset til en bestemt type mand, men derimod en mulighed for enhver, der ønsker at tage hånd om deres udseende.

Anthon Louis

"Retouch står altid klar med gode råd og vejledning, hvilket betyder meget for mig, da kosmetiske behandlinger ikke er det, jeg har bedst styr på."