Book tid nu
Behandling hos Retouch Clinic

Fedtfrysning

Er du træt af fedt på maven, lår, flanker, arme eller under hagen? Har du prøvet at træne det væk uden held? Så er fedtfrysning en oplagt behandlingsmulighed. Fedtfrysning er en effektiv metode til at fjerne uønsket fedt uden kirurgi. Kropskontur-behandlinger er og bliver mere og mere populære.

Teknologien og mulighederne for effektive løsninger er kun voksende. Fedtfrysning med fx CoolTech er en meget populær ikke-kirurgisk, non-invasiv kropsbehandling, som giver et jævnt og fint resultat. Behandlingen tager 70 minutter, og du vil kunne se synlige resultater allerede efter 1 måned. Book en tid og kom af med det uønskede fedt.

Fedtfrysning

Er du træt af uønsket fedt på kroppen?

Er du træt af genstridigt fedt på maven, lår, flanker, arme eller under hagen? Har du prøvet at motionere det væk uden held? Du har måske også tabt dig, men der sidder stadig lidt fedt tilbage.

Vi kan hjælpe dig. Fedtet kan blive fjernet ved hjælp af fedtfrysning.

Fedtfrysning

Behandlingstid: 75 min.
Bedøvelse: Ingen
Nedetid / Opheling: Ingen
Resultat synligt: Efter 1 – 3 mdr.
Holdbarhed: Permanent (Afhængig af livsstil)
Konsultation: Gratis
Pris: Se priser her
Fedtfrysning

Kropskonturering giver tydelige resultater

Kropskonturering er populært som aldrig før, og mulighederne for effektive behandlingsløsninger er vokset markant de seneste år. Fedtfrysning med CoolTech teknologien er en af de mest populære ikke-kirurgiske, non-invasive behandlinger til konturering af kroppen på grund af den nemme behandlingsprocedure og de tydelige resultater – og fordi du efter behandlingen kan genoptage dine daglige gøremål. Der er ingen ’nedetid’.

Fordele ved fedtfrysning:

 • Det er ikke en kirurgisk behandling
 • Der er ikke behov for bedøvelse
 • Du behøver ikke at tage fridage eller sygedage
 • Du får reduceret dine fedtceller med op til 20%
 • Du opnår et permanent resultat
Fedtfrysning

Alt du skal vide om fedtfrysning

I vores video her gennemgår Lena Larsen, kosmetisk sygeplejerske, alt hvad du skal vide om fedtfrysning.

 

Ofte stillede spørgsmål - Fedtfrysning med CoolTech

Hvad er forskellen på CoolTech og CoolSculpting?

CoolTech versus CoolSculpting

De to mest anvendte fedtfrysningsmaskiner i verden er CoolTech og CoolSculpting. Begge maskiner er blevet anvendt til millionvis af behandlinger. Så hvilken en skal du vælge? Behandlingerne kan være mere ens, end du tror.

CoolTech og CoolSculpting tilbyder begge den samme fedtfrysningsteknologi. De følger næsten identiske metoder til fedtfrysning ved hjælp af kontrolleret afkøling, der nedbryder fedtcellerne.

I klinikken har vi både erfaring med CoolTech og CoolSculpting. Hvad vi har erfaret er, at hele humlen ligger i håndtagene. Maskinerne har forskellige håndtag, som anvendes forskellige steder på kroppen. Jo mere hud- og fedtvæv vi kan få ind i håndtagene, desto mere fedtreduktion får du.

Vores erfaring er, at håndtagene på CoolTech er bedre anatomisk designet end CoolSculpting, og resultaterne er derfor langt bedre. Dermed ikke sagt, at CoolSculpting ikke er en god behandling, men den er som regel dyrere, da firmaet bag CoolSculpting beder om betaling fra klinikkerne for hver gang, de laver en behandling. Dette gør, at markedsprisen som regel er dyrere ved CoolSculpting, selv om vi oplever bedre resultater med CoolTech.

Uanset hvilken behandling du beslutter at bruge, CoolTech eller CoolSculpting, vil en fedtfrysningsbehandling kunne reducere fedtet på din mave, lår, flanker, mormorarme og under hagen. Book din tid i dag og kom af med det uønskede fedt.

Hvordan virker en fedtfrysning?

En enkelt behandling kan eliminere 20% af fedtcellerne permanent

Fedtfrysning er en effektiv metode til at fjerne uønsket fedt uden kirurgi.

CoolTech teknologien gør det muligt ved en enkelt behandling at eliminere 20% af fedtcellerne permanent uden at beskadige det omkringliggende væv.

Resultatet ses allerede efter en måned og er 100% efter 2-3 måneder. Flere behandlinger kan være nødvendige, alt efter hvor stor en reduktion du ønsker at opnå.

Hvordan foregår en fedtfrysning?

Unik og præciseret nedkølingsteknologi nedbryder genstridige fedtdepoter

CoolTech er en effektiv fedtfrysningsmetode, der med en unik og præciseret nedkølingsteknologi kan nedbryde genstridige fedtdepoter på specifikke områder af kroppen fx maven, lår, flanker, arme eller under hagen.

CoolTech behandlingen foregår ved, at klinikkens specialuddannede sygeplejerske sætter fedtfryseren på det område, som du ønsker at få behandlet. Hud og fedtvæv suges ind i maskinen via vakuum, hvorefter en nedkølingsproces begynder.

Huden beskyttes via en ”anti-freeze pad”. Fedtcellerne derimod køles ned til minus 8 grader. Ved denne temperatur bliver fedtcellerne nedbrudt, mens hudcellerne forbliver intakte. Dette skyldes, at hudcellerne fra naturens side er designet til at kunne klare høje minusgrader over længere tid, hvorimod fedtcellerne har svære ved at overleve, hvorfor de dør.

Den fedtreducerende behandling tager 70 minutter

Selve behandlingen føles kold, prikkende og stikkende i starten, og du vil opleve fornemmelsen af at blive trukket i huden. Denne fornemmelse aftager ganske kort tid efter, at behandlingen er påbegyndt, da området bliver bedøvet gradvist på grund af kulden. I ca. 70 minutter kan du ligge behageligt i stolen, alt imens der kan slappes af, nydes drikkevarer, arbejdes på egen laptop eller hvad du nu har lyst til.

Efter 70 minutter vil behandlingen være overstået, og applikatoren tages af huden. Det behandlede område vil se frossent og stift ud. Herefter vil sygeplejersken med speciale i fedtfrysning massere det frosne væv. Under massagen bliver fedtcellerne yderligere ødelagt. Selve massagen kan føles en smule ubehagelig, kold/prikkende og følelsesløs.

Hvilke områder kan behandles med fedtfrysning?

Behandlingen er egnet til mindre fedtdepoter

Som udgangspunkt kan alle områder behandles med fedtfrysning, så længe der er tilstrækkeligt med fedtvæv til stede.

De bedste områder er der, hvor fedtet er blødt og hos personer med et BMI under 30. Behandlingen er egnet til mindre fedtdepoter.

De mest almindelige områder at få fedtfrysning på er:

 • Mave
 • Flanker (’dansehåndtag’ eller deller på siden af maven)
 • BH-delle på ryggen
 • Inderlår
 • Yderlår
 • Knæ
 • Mormorarme
 • Dobbelthagen
 • Pølsen under ballen (banana roll)

Er resultatet af en fedtfrysning permanent?

Ved en stabil vægt er resultatet permanent

Resultatet efter en fedtfrysning er som udgangspunkt permanent, da fedtcellerne er gået til grunde.

Hvis du tager på i vægt, vil det selvfølgelig gå ud over dit resultat, men som udgangspunkt vil du tage mere på de steder, som ikke er blevet fedtfrosset.

Dette skyldes, at der vil være færre fedtceller til stede i det behandlede område.

Hvor længe er nedetiden ved behandlingen?

Efter behandlingen med CoolTech føles det behandlede område utrolig koldt. Varmen kommer dog hurtigt igen. Du kan uden videre genoptage dine daglige gøremål umiddelbart lige efter fedtfrysningen.

Området vil være følelsesløst i op til flere uger efter selve behandlingen. Følelsen kommer gradvist tilbage i området efter ca. 6-10 dage, hvilket kan føles en smule ubehageligt. Oplever du ubehag, kan du tage en kombination af Ipren og Panodil.

Allerede efter en måned kan der både ses og måles en forskel. Dog tager det op til 3 måneder for det endelige resultat opnås.

I modsætning til en fedtsugning, så vil en fedtfrysningsbehandling altid blive jævn og fin.

Resultatet vil være naturligt og æstetisk.

Hvem er kandidat til en fedtfrysning?

Behandlingen er velegnet til mænd og kvinder i alle aldre. Behandlingen anbefales til normal- til let overvægtige personer, med en BMI på under 30.

En behandling med CoolTech erstatter ikke en sund livsstil eller vægttab. Det tilrådes derfor sideløbende fortsat at føre et aktivt og sundt liv.

Du bør ikke få foretaget fedtfrysning med CoolTech, hvis du lider af kryoglobulinæmi, kold agglutinin sygdom (CAD), paroxysmal kold hæmoglobinuri (PCH), Graves sygdom, epilepsi, aktive blødningsforstyrrelser, lungeinsufficiens eller graviditet.

Du bør ikke få behandling med fedtfrysning i områder med metal-, elektriske eller elektroniske implantater – enheder som hjertepacemakere, implanterede høreapparater, implanterede defibrillatorer, implanterede neurostimulatorer, medikamentpumper eller høreapparater.

Hvordan forbereder jeg mig til behandlingen?

Konsultation

Før du kan få en fedtfrysning, skal du til en lovpligtig forudgående konsultation hos klinikkens specialuddannede kosmetiske sygeplejerske.

Her vil du blive spurgt ind til de bekymringer, du har, og hvad du ønsker med behandlingen. I dialog med behandleren vil vi finde frem til den optimale løsning for dig.

Et godt råd er også at skrive spørgsmål ned, som du har, før du kommer til konsultationen.

Konsultationen er uforpligtende og gratis.

Book en konsultation og behandling her

Betænkningstid

Der er ikke krav om betænkningstid, og konsultationen kan derfor afholdes i forbindelse med din første behandling.

Skriftlig information

Vi anbefaler, at du læser om behandlingen i vores patientvejledning, som du kan downloade her på siden.

Før du kan få en fedtfrysning med CoolTech, skal du ind på klinikken til en lovpligtig forudgående konsultation minimum 48 timer før behandlingen kan udføres.

Dette gælder dog ikke, hvis du tidligere har fået foretaget en fedtfrysning i klinikken.

Konsultationen er uforpligtende og gratis.

Book din konsultation og behandling her.

Resultater med CoolTech

Resultatet er permanent medmindre vægten øges betragteligt.

Fedtfrysning

Denne behandling kræver lovpligtig forudgående konsultation min. 48 timer inden behandlingen.
Konsultationen er gratis.

Konsultation Gratis
Nedre mave – dobbelt påsætning 5.500 kr.
Nedre mave – 2 enkelt påsætning 5.500 kr.
Øvre mave – 2 enkelt påsætning 5.500 kr.
Flanker – 2 enkelt påsætning 5.500 kr.
Bh delle – 2 enkelt påsætning 5.500 kr.
Inderlår – 2 enkelt påsætning 5.500 kr.
Underarme – 2 enkelt påsætning 5.500 kr.
Hage – 1 enkelt påsætning 3.500 kr.
1 område – 1 enkelt påsætning 3.500 kr.
Couture designer Jesper Høvring

"Jeg kommer hos Retouch, fordi jeg værdsætter den professionelle vejledning, og jeg er virkelig glad for de behandlinger, jeg har fået"