Book tid nu
Behandling hos Retouch Clinic

Belkyra

Har du også en dobbelthage? Det er der mange, der har. Fedtvæv under hagen – den såkaldte dobbelthage – kan være et svært område at bekæmpe med træning, stringent diæt og slankekur.

Du har måske prøvet? Dobbelthage ses hos både slanke personer med et BMI inden for normalområdet og overvægtige personer. Hos Retouch Clinic kan vi behandle din dobbelthage med Belkyra (Kybella). Det er et nyere og revolutionerende medikament, der kan fjerne uønsket fedtvæv under hagen. Book en behandling hos os og kom dobbelthagen til livs med et permanent resultat.

Belkyrabehandling

Den eneste ikke-kirurgiske og FDA-godkendte behandling

Retouch Clinic er blandt de første klinikker i Danmark, der kan tilbyde behandling med injektionspræparatet Belkyra, også kendt som Kybella. Det er den eneste ikke-kirurgiske og FDA-godkendte behandling til reduktion af fedt under hagen, den såkaldte dobbelthage.

Belkyra består af Deoxycholsyre, som injiceres i det uønskede fedtvæv under hagen via små stik. Deoxycholsyre findes i forvejen naturligt i kroppen som et enzym, der har til formål at nedbryde fedtsyrer i mavesækken.

Efter injektion af Belkyra i fedtvævet under hagen bliver der sat en reaktion i gang, hvor cellemembranen i fedtcellerne bliver ødelagt og nedbrudt.

Belkyra ødelægger fedtceller, og gør det muligt at komme dobbelthagen til livs med et permanent resultat. Det nedbrudte fedt udskilles naturligt af kroppen.

Effekten er permanent, fordi fedtcellerne ikke bliver gendannet. Behandlingen bliver udført af klinikkens specialuddannede læge.

Belkyrabehandling

Behandlingstid: 30 min.
Bedøvelse: Lokalbedøvelse
Nedetid / Opheling: 4 dage
Resultat synligt: Efter 8 – 12 uger
Holdbarhed: Permanent (afhængigt af livsstil)
Konsultation: Gratis
Pris: Se priser her
Belkyra

Ofte stillede spørgsmål - Belkyra

Kan man slippe af med en dobbelthage?

Dobbelthagen er meget svær at træne væk

Ingen ønsker at have dobbelthagefedt, men uønsket fedt under hagen (submentalt fedt) kan generelt være et svært område at bekæmpe selv med intensiv træning, stringent diæt og slankekur. Vægttab er heller ikke en garanti for, at dobbelthagen forsvinder.

Dobbelthagen er meget svær at træne væk. Det er et kosmetisk generende område for mange, sikkert også for dig, eller en du kender. Mange slås med at komme af med deres dobbelthage.

Typiske årsager til dobbelthage er:

  • Arvelighed
  • Vægtøgning
  • Alder

Det er ikke længere svært at komme af med dobbelthagen

Belkyra er et nyere og revolutionerende medikament, der kan fjerne uønsket fedtvæv under hagen. Det har tidligere kun været muligt at fjerne det genstridige fedtdepot under hagen ved fedtsugning, fedtfrysning eller operation. Hos Retouch Clinic kan vi nu behandle dobbelthagen med både fedtsugning, fedtfrysning og Belkyra. Det er ikke længere svært at komme af med dobbelthagen.

Læs også om fedtfrysning med CoolTech

Hvordan foregår en behandling med Belkyra?

Behandlingen med Belkyra tager en halv time

Inden behandling med Belkyra injiceres lokalbedøvelse i hageområdet med små stik for at lindre smerte under proceduren. Herefter foretages injektionerne med Belkyra. En Belkyra behandling tager omtrent en halv time og består af en række injektioner, der placeres strategisk i området under hagen. På den måde sikres et jævnt resultat.

Selve behandlingen er smertefri grundet lokalbedøvelsen. Behandling med Belkyra foretages kun af vores plastikkirurg Jamshaid Mulk.

Har du en lav smertetærskel, kan du tage 1 gram paracetamol ca. en time inden behandlingen.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Vi anbefaler 3 behandlinger

Antallet af behandlinger for et endeligt resultat er individuelt, men som oftest anbefaler vi 3 behandlinger, som foretages med 4-6 ugers mellemrum. Det er normalt at få 2-4 behandlinger. Du må højst få 6 behandlinger.

Det endelige resultat efter behandling med Belkyra vil kunne vurderes efter 8-12 uger.

Hvor længe er nedetiden ved behandlingen?

Efter behandlingen vil det være forventeligt at opleve følelsesløshed, ømhed og hævelse i området. Følelsesløshed og ømhed vil foretage sig gradvist, mens hævelse kan forventes et par uger efter behandlingen. Området vil være ret hævet i det første 4 dage, så det kan være en god ide at få foretaget behandlingen en torsdag for derefter at arbejde hjemme fredag, hvis det er muligt. Området kan også dækkes med et halstørklæde.

Hageområdet kan desuden føles hårdt et par uger efter behandlingen, og der vil som ved alle andre injektionsbehandlinger være risiko for blå mærker.

Hvem er kandidat til behandling med Belkyra?

Behandlingen er velegnet til mænd og kvinder i alle aldre.

En behandling med Belkyra er oplagt til dig, der: 

  • Har en mindre fedtansamling under hagen
  • Ikke ønsker kirurgi (fedtsugning)
  • Føler at dobbelthagen får dig til at se ældre
  • Motionerer og spiser sundt, men ikke kan få dobbelthagen væk

Vi anbefaler ikke behandling med Belkyra, hvis du er gravid eller ammer.

Hvis du er bloddonor, skal du vente med at donere blod til efter 24 timer.

Du må ikke være allergisk overfor Deoxycholsyre, lide af synkebesvær, have stofskiftelidelser, blødningsforstyrrelser eller tage blodfortyndende medicin.

Hvordan forbereder jeg mig til behandlingen?

Konsultation

Før du kan få en behandling med Belkyra, skal du til en lovpligtig forudgående konsultation hos klinikkens specialuddannede læge.

Her vil du blive spurgt ind til de bekymringer, du har, og hvad du ønsker med behandlingen. I dialog med behandleren vil vi finde frem til den optimale løsning for dig.

Et godt råd er også at skrive spørgsmål ned, som du har, før du kommer til konsultationen.

Konsultationen er uforpligtende og gratis.

Book en konsultation og behandling her

 

Betænkningstid

Vi følger naturligvis krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed om betænkningstid.

48 timer efter din konsultation kan vi derfor udføre behandlingen.

 

Skriftlig information

Vi anbefaler, at du læser om behandlingen i vores patientvejledning, som du kan downloade her på siden.

Belkyra

Denne behandling kræver lovpligtig forudgående konsultation min. 48 timer inden behandlingen. Konsultationen er gratis.

Konsultation Gratis
1. behandling 8.500 kr.
2. behandling 5.500 kr.
3. behandling 4.500 kr.
Caroline Fleming

"Der skulle ikke meget til – et par behandlinger, og så var karsprængningerne væk!"