BARBARA BENNETT

KOSMETISK SYGEPLEJERSKE
Barbara Bennett Retouch Clinic

Barbara er 40 år, mor til 2, uddannet sygeplejerske i 2008 og har arbejdet i det kosmetiske speciale i 7 år.

Barbara er en anerkendt, erfaren og fantastisk dygtig behandler. Hun er meget ambitiøs omkring det hun laver og har en helt særlig evne til at se det fulde skønhedspotentiale i alle kunder. Hendes håndværk som behandler er hendes store passion, hvilket er noget, alle hendes kunder kan mærke. Barbara har en meget veludviklet sans for æstetik og arbejder samtidig ud fra en videnskabelig tilgang. Hun skaffer sig den nyeste viden og bruger meget tid på at opdatere sig fagligt – både i Danmark og ved kurser i udlandet.

Booker du tid hos Barbara, vil hun elske at føre dig sikkert og godt i mål med alle dine ønsker. Og hun vil indvie dig i alle de muligheder, der vil kunne være gavnlige for, du får den bedste og mest skræddersyede helhedsbehandling – altid med udgangspunkt i et naturligt og smukt resultat.

Om det er vejledning i en smuk og strålende hud, reducering af uønskede hudskader, smukificering af læber eller noget helt andet, der kan få dig til at føle mere glæde ved dig selv hver dag – så er Barbara klar til hjælpe og til at dele ud af hendes store erfaring på området.

Kun det bedste er godt nok, er Barbaras tilgang til arbejdet – og hun glæder sig til at møde dig!

BOOK TID HOS BARBARA HER