FJERNELSE AF AR, BULER OG HULLER

Hvis du er ked af grimme ar, buler og huller (indtrækninger i huden) kan disse ofte fjernes ved et kirurgisk indgreb. Det medfører naturligvis et nyt ar, og det er derfor vigtigt, at plastikkirurgen vurderer, om man kan opnå et bedre resultat ved operationen. Bedømmes resultatet at blive af nogenlunde tilsvarende karakter som det, der bortskæres, er der jo ikke meget fornuft i at foretage en sådan operation. Men ofte kan bredde og misfarvede ar korrigeres til det pænere.

OM OPERATIONEN

Operationen foregår i lokalbedøvelse. Arret eller ujævnheden optegnes og herefter lægges lokalbedøvelse. Så skæres det ønskede væk, og der sys pænt sammen. Der vil oftest blive lagt en tapeforbinding.

EFTER OPERATIONEN

Trådfjernelse varierer, men vil ske efter 1-2 uger. Tapeforbindingen skal sidde indtil trådfjernelse, men man må gerne bade med den på, og blot føntørre eller duppe tapen. Der kræves sjældent nogen sygemelding, men man bør holde den berørte legemsdel lidt i ro de første 14 dage.

KOMPLIKATIONER OG RISICI

Som nævnt er det ikke sikkert, at man opnår et tilpas kosmetisk tilfredsstillende resultat. Der kan opstå betændelse, der kan behandles med penicillin. Efterblødning kan forekomme, hvis såret heler dårligt eller springer op.

MØD VORES PLASTIKKIRURG

Hans Henrik Steenfos er klinikkens speciallæge i plastikkirurgi.

Hans Henrik Steenfos har en mangeårig, alsidig erfaring i kosmetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi, og den erfaring kommer nu kunderne i Retouch Clinic tilgode.

3-5.000 kr.

BOOK DIN KONSULTATION OG BEHANDLING HER