ANNELIE TAVASSOLI

KOSMETISK SYGEPLEJERSKE OG HUDTERAPEUT
Barbara Bennett Retouch Clinic

Annelie er svensk og kosmetisk sygeplejerske og hudterapeut. Hun har arbejdet i det kosmetiske speciale i Sverige og Danmark siden 2010. Hun har i Danmark arbejdet for privathospitaler og kosmetiske klinikker som AK Nygart, Aleris Hamlet og senest på Klinik N’age.

Annelie har gennem sine år i branchen, fået en bred erfaring indenfor de dermatologiske og kosmetiske områder,  og har uddannet sig og arbejdet for nogle af de mest erfarne dermatologer.

Hun har arbejdet med alt fra behandlinger af patienter med dermatoligiske hudlidelser til behandlinger med kosmetiske forbedring/vedligeholdelse af krop og hud. Hun mener det er vigtigt at forstå fysiologien bag en syg hud, da man på den måde ved hvordan man skal hjælpe en sund hud med at bibeholde sin struktur og vitalitet.

Det har altid været vigtigt for Annelie, at have så meget kendskab og erfaring med huden og kroppen som muligt, da hun på den måde mener man forstår de forskellige behandlingsmetoder bedst muligt, og derved kan tilpasse og udforme den mest optimale behandling udfra de individuelle forudsætninger og ønskede mål.

For at opfylde sit eget ønske, om altid er at kunne tilbyde den mest optimale behandlingsløsning, holder Annelie sig altid opdateret omkring seneste forskning, udvekling af udstyr samt nye behandlingsmetoder og teknikker. For at lære af de dygtigste deltager hun flere gange årligt i kurser og kongresser nationalt og internationelt.

For Annelie er hendes arbejde et håndværk, som hun er meget ærekær omkring. Hun ønsker altid sine kunder skal føle sig trygge og have tillid til at de vil opnå et flot resultat, med  fokus på sikkerhed og ekspertise.

Hun tager altid udgangspunkt i helheden af en problematik eller et ønske. For at have evnen til dette, har hun specialiseret sig gennem et eksamensarbejde i det neuro-immuno-endocrina samspil og dens påvirken på huden. Man kan her se hvordan det indre afspejler sig i det ydre. Alt i kroppen høre sammen og hvis man kan finde årsagen til et problem, er det nemmere at finde en mere langvarig løsning. 

Booker du tid hos Annelie, vil du få mulighed for at blive beriget med hendes viden og ekspertise samt opleve at være i de sikreste og tryggeste hænder.

BOOK TID HOS ANNELIE HER