Book tid nu
Skuespiller Olivia Joof Lewerissa

Det giver mig derfor en ro og en selvsikkerhed at vide, at min hud har det godt

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Olivia Joof Lewerissa

Altid smilende Olivia er uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole og har hurtigt markeret sig som et af de mest lovende talenter i den nye generation af danske skuespiller, hvor hun indenfor de sidste par år har haft roller i store danske produktioner som Perfekte Steder og DNA.

Hun er en humørbombe uden lige, og der er altid latter og store smil, når Olivia besøger os på klinikken.

En af de behandlinger, Olivia har fået foretaget, er med MicroTox:

“Jeg elsker MicroTox fordi den giver mig masser af fugt og glød, minimerer porerne i ansigtet og forfiner hudens struktur – alt sammen noget, der er virkelig rart, når man laver optagelser til film og TV, og får taget billeder til interviews og artikler.

Man er ekstremt meget på, og det giver mig derfor en ro og en selvsikkerhed at vide, at min hud har det godt, og jeg kan stole på, at jeg vågner op og ikke skal bekymre mig om den, men i stedet kan fokusere på alt det vigtige – at være nærværende i mit arbejde og selvfølgelig huske mine replikker!”.

MicroTox

Få finere hudstruktur og glød

Behandlingen virker opstrammende og forfinende på hudens tekstur.

MicroTox er en skånsom, sikker og effektiv anti-age behandling, der styrker huden med fugt og glød. På samme tid virker behandlingen opstrammende og forfinende på hudens tekstur.

Den fugtgivende og hudforyngende behandling er ideel til aldrende hud, fine linjer på hals og décolleté, rynker, forstørrede porer, fedtet hud, overfladiske ar, strækmærker og pigmentering.

Den brugte mikrokanalteknik sikrer en optimal optagelse af serumingredienser. Du kan se et synligt resultat allerede efter første behandling.

Skånsom, sikker og effektiv anti-age behandling

MicroTox er en skånsom, sikker og effektiv anti-age behandling, der styrker huden med fugt og glød. På samme tid virker behandlingen opstrammende og forfinende på hudens tekstur.

Behandlingen minimerer desuden forstørrede porer og forbedrer overfladiske ar, strækmærker og pigmentering.

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.