Book tid nu
Marie Hindkær

Hos Retouch går de meget op i altid at være up to date på den seneste forskning, og det giver mig en stor tryghed.

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Marie Hindkær

Smukke Marie er en selvudnævnt beauty-nørd, og hun deler derfor vores passion for faget. Hun elsker at gå på opdagelse i skønhedens verden og deler gavmildt ud til de mange læsere af COSTUME samt hendes trofaste følgere på Instagram.

Når Marie gæster klinikken, ender det ofte med lange, gode snakke om skønhed og velvære, og om vigtigheden af at skønhed er at fremhæve dét, der gør dig unik og altid føle sig som den bedste, mest veloplagte version af sig selv.

For Marie er det vigtigt at pleje sig selv

“For mig er det vigtigt at pleje sig selv. Jeg synes, at det udviser selvomsorg, og det er en måde, hvorpå man kan tjekke ind med sig selv og få et lille pusterum. Jeg gad godt, at vi generelt blev bedre til at prioritere os selv. Det er så vigtigt, men de fleste af os glemmer det i en travl hverdag. Derfor elsker jeg at komme hos Retouch, da jeg får en stille stund, hvor det kun handler om mig og om velvære. Og så elsker jeg, at de går lige så meget op i faget, som jeg selv gør. Hos Retouch går de meget op i altid at være up to date på den seneste forskning og viden, og det giver mig en virkelig stor tryghed.”

En af de behandlinger, Marie har fået foretaget, er fraktioneret laser

“Jeg har efter min graviditet været plaget af melasma og solskader i ansigtet, hvilket jeg var ked af. Jeg elsker hudpleje og makeup, men jeg bryder mig ikke om at være tvunget til at dække min hud til. Makeup er for mig et tilvalg, og derfor var jeg ked af, at jeg ofte var nødt til at dække min melasma og solskader til. Det har derfor været en stor følelse af frihed og glæde, at jeg atter har fået min fine hud igen, helt fri for melasma og solskader.”

Fraktioneret laser

En hudforyngende behandling

En effektiv laserbehandling

FRAX 1550 er en fraktioneret laser og en af verdens bedste lasermaskiner. Den er især velegnet til grov og solskadet hud, nye og gamle ar, milde rynker, nye og gamle strækmærker samt dybere pigmentering i huden.

FRAX-laseren er kraftigere end den klassiske Skin Rejuvenation laserbehandling eller hudfornyelse med Intenst Pulserende Lys (IPL). FRAX-laseren opstrammer huden og efterlader den mere ensartet, mindre rynket og tydeligt forynget.

En hurtig heling

FRAX 1550 er en videreudvikling af den klassiske Fraxel Dual (1550 nm/1927 nm), som igennem tiden har været anset som en af verdens bedste laserbehandlinger.

Den nyere FRAX består af to håndtag med bølgelængderne 1550 og 1940. Da laseren kun behandler en brøkdel af væv ad gangen, efterlader den det omgivende væv intakt, hvilket fremmer meget hurtig heling.

Laserstrålerne stimulerer hudens egne genopbygningsprocesser, som resulterer i en hudforyngelse via nydannelse af hudens bindevæv.

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.