Book tid nu
Maria Barfod

Retouch skaber naturlige resultater, og har respekt for sådan én som mig, der gerne vil ligne mig selv.

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Maria Barfod

Maria Barfod er en kvinde med mange talenter, og hun trives bedst med mange bolde i luften, hvorfor man kender hende både som DJ på alle landets smarteste klubber og festivaler i ind- og udland, hvor hun altid sikrer et propfyldt dansegulv og som stylist for en lang række kendte ansigter. 

Lange nætter og travle dage kan hurtigt sætte sine spor, og derfor går Maria også meget op i at pleje sig selv – indefra og ud.

Maria elsker at komme ved Retouch

“Jeg holder af at leve livet fuldt ud og elsker at være spontan! Det bliver ofte til travle dage med spændende projekter og til aftener der strækker sig langt ud på natten. Jeg ville ikke ændre det for noget i verden, og derfor ser jeg det som et regnestykke, der skal gå op. For lidt søvn opvejes med sund mad, motion og selvomsorg. 

Derfor elsker jeg at komme hos Retouch – de skaber naturlige resultater, og har respekt for sådan én som mig, der gerne vil ligne mig selv, også selvom det betyder, at mit udseende ændrer sig med alderen. Jeg har for nyligt fået en lille smule filler under øjnene, da jeg med alderen har mistet fylde der, og det gør mig rigtig glad, at der skal så lidt til for at genskabe ens gode udgangspunkt.”

En af de behandlinger, Maria har fået, er ikke-permanent filler

“Jeg er fra naturens side skabt med synlige rander under øjnene, og jeg har derfor valgt at få en smule filler under øjnene, for at se mere frisk ud. Jeg synes det er virkelig fantastisk, at man med en ganske lille mængde velplaceret filler, kan gøre så stor en forskel for ansigtet. Jeg er glad for min beslutning – og så holder resultatet længe, hvilket også er et plus.”

Behandling med filler

Genskab den tabte fylde

Professionel fillerbehandling genskaber den tabte fylde

Mange føler sig yngre, end de ser ud. Har du det også sådan, kan du med fordel få en behandling med Juvéderm filler. Du kan opnå en større tilfredshed med dit udseende. Ikke-permanent filler genskaber den tabte fylde, huden bliver løftet og opstrammet. Rynker bliver glattet ud, og konturer i ansigtet bliver genskabt.

Ikke-permanent filler er den mest populære kosmetiske behandling på verdensplan. Smukke og naturlige resultater bliver skabt ved det rette faglige kendskab til ansigtets anatomi og proportioner, produktkendskab, injektionsteknikker og med rette øje for æstetik.

Vi fremhæver eller genskaber de æstetiske træk

Hos Retouch Clinic lægger vi vægt på at skabe de bedste og mest naturlige resultater med fillers. For os er det vigtigt, at du ser ud, som om du er født med gode gener, fremfor at du har fået foretaget en kosmetisk behandling. Vi ønsker at fremhæve eller genskabe de æstetiske træk hos dig. Vi går ikke ind for unaturlige behandlinger så som overfyldte læber og kinder. Alle vores sygeplejersker har mange års erfaring og forståelse for, at det er vigtigt, at du beholder dine personlige karakteristika og ansigtsmimik.

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.