Book tid nu
Mads Emil Møller

Jeg har fundet en ny passion i at pleje min hud!

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Mads Emil Møller

Mads Emil Møller startede sin karriere som DJ, hvor han spillede hip-hop med stor passion på alle byens bedste klubber. Han blev hurtigt genkendt for sin særlige stil, og sidenhen har han stylet for både danske og udenlandske magasiner, ligesom han arbejder som konsulent for virksomheder, hvor han rådgiver om branding og markedsføring – når han altså ikke selv er foran kameraet, hvor han dagligt influerer sit trofaste følge på Instagram. Her står han bag satire-profilen Creol Brothers, ligesom han via sin private profil deler flittigt ud af sin gode stil.

Mads Emil har fundet en ny passion i at pleje sin hud

“Jeg er i de senere år begyndt at gå mere op i min hudpleje – noget jeg tidligere har negligeret og ikke vidst nok om. Nok fordi jeg ikke følte, at det ikke var vigtigt for mig, hvis jeg skal være ærlig. Det har heldigvis ændret sig, og i dag mener jeg, at der er en klar sammenhæng mellem, hvordan vi klæder os og hudpleje/velvære i forhold til at føle sig godt tilpas med sig selv. Derfor har jeg fundet en ny passion i at pleje min hud!”

Hos Retouch har jeg fået den rette vejledning til hudpleje, og jeg har også fået permanent hårfjerning med laser nogle steder på kroppen, hvor jeg før blev vokset. Det er simpelthen så rart at være sluppet for at skulle bruge tid på!”

En af de behandlinger, Mads Emil har fået foretaget, er permanent hårfjerning

“Mange mænd kender til at have uønsket hårvækst forskellige steder på kroppen, og jeg har godt nok brugt meget tid på voks-behandlinger, der både gør ondt og skal holdes ved lige jævnligt, hvilket er træls. Det giver en kæmpe frihed, at jeg med laseren kan blive fri for uønskede hår, så jeg slipper for at tænke mere over det, så den behandling får min varmeste anbefaling”.

Permanent hårfjerning

Slip for barbering, voksbehandling og epilering

Er du træt af at skulle barbere, vokse eller plukke hår flere gange om ugen?

Er du træt af indgroede hår og knopper? Hårfjerning med diodelaser fjerner sikkert og effektivt dine hår med 8-10 behandlinger, så du ikke skal bekymre dig om uønsket hårvækst.
Du slipper for at barbere, voksbehandle og epilere – og kan i stedet nyde områderne uden den uønskede hårvækst.

De åbenlyse fordele ved permanent hårfjerning er:

  • Du undgår at få røde knopper og kløe efter barbering
  • Du skal ikke længere bruge tid på barbering
  • Du slipper for at bruge hårfjerningscremer
  • Det er en meget effektiv hårfjerningsmetode
  • Det er en relativ smertefri hårfjerningsmetode

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.