AKNE

Hos Retouch Clinic vil vi hjælpe dig med at komme af med din akne og hudproblemer. Vi sammensætter et behandlingsforløb til dig, og hjælper med at fremme en fejlfri hud.

Akne er et almindeligt problem blandt både voksne og unge og vi ved det kan være meget generende at have og kan påvirke din livskvalitet og sociale liv.

 

HVORDAN OPSTÅR AKNE

Kroppens mandlige kønshormon (adrogen), øges meget i puberteten hos både piger og drenge. Hormonet stimulerer talgkirtlerne til at producere mere hudfedt. Talgkirtler findes primært i ansigtet, på ryggen og på brystet. Dem som oplever et voldsomt tilfælde af akne i deres pubertet, er som oftest drenge. Dette skyldes at deres kroppe er mere følsomme overfor det mandlige kønshormon. Ved at produktionen af hudfedt øges, vil talgkirtlernes udgang forsnævres, hvilket vil gøre at hudfedtet har svært ved at komme ud. Men trods det ikke kan komme ud, vil overproduktionen af hudfedt fortsætte. Dette medføre at der dannes en øm bule ind til talgkirtlen ødelægges og hudfedtet siver ud i huden, og danner en bums. En bums dannes på grund af en hudbakterie, der lever af hudfedt. Under nedbrydningen af al den ekstra hudfedt, dannes der affaldsstoffer og fedtsyrer, disse irriterer talgkirtlerne og danner betændelse, og hermed bumser.

BEHANDLINGSMULIGHEDER

Akne kan være meget varierende fra person til person, så derfor vil der blive lavet et individuelt behandlingsprogram til dig, hvor vi vil benytte den mest effektiv behandling af din akne. Det typiske behandling vi benytter er laserbehandling, kemisk peeling og receptpligtige cremer.  
Book en gratis konsultation få gennemgået mulighederne for at løse dine hudproblemer med akne. 
Book en konsultation og få gennemgået mulighederne for at løse dine hudproblemer.  
BOOK DIN GRATIS KONSULTATION OG BEHANDLING HER