4 atypiske steder at få BOTOX og Fillers!

Markedet ændrer sig hele tiden – især indenfor det ikke kirurgiske område.

Hvert år stiger ikke kirurgiske behandlinger markant i forhold til de traditionelle plastikkirurgiske indgreb.

I Asien og USA er de utrolig glade for at anvende BOTOX ”off-label”.

Her er nogle af de mest mærkværdige steder, hvor fillers og BOTOX bliver anvendt!  Selv en fagnørd bliver lidt forarget over, hvad der kan lade sig gøre!

 

BOTOX i lægmusklerne

Ja, du hørte rigtigt! I Korea er det blevet utrolig moderne at injicere Botox i lægmusklerne, for at give slankere ben! Effekten er ret utrolig, men det kræver en hel del BOTOX.

BOTOX får lægmusklerne til at slappe af, så de bliver mindre over en måneds tid. Herefter har man slanke ben i omkring et halvt år, hvis ikke længere. Nu spørger man sig selv – kan man overhovedet gå bagefter?

Svaret af JA! Man kan gå helt normalt og man mærker højst sandsynligt ikke andet, end at bukserne strammer knapt så meget omkring læggene.

Prisen er nok omkring de 10.000 kr.

 

The G-shot!

I Beverly Hills er alt overdreven og vanvittigt også når det kommer til injektionsbehandlinger!

Den nyeste trend er ”The G-shot! Lyder mærkeligt?

Gynækologer har i samarbejde med plastikkirurger fundet ud af, at hvis man injicerer Restylane og Juvederm i G-punktet hos kvinder, så kan man opleve orgasmer, som er langt større end normalt!

The Housewives of Beverly Hills er eftersigende vilde med det! Men jeg er nu engang glad for, at vi hos Retouch er lidt mere konservative i vores tilgang til injektionsbehandlinger 🙂

Pris omkring 5.000 kr.

 

BOTOX for fyldigere hår?

Den legendariske dermatolog Dr. Simon Ourian har for år tilbage behandlet sin mor mod spændinger i hovedbunden efter hun havde fået kemoterapi.

Hvad han fandt ud af, var at håret begyndte at vokse hurtigere og bedre i det behandlede område!

Hvorfor at Botox netop skulle virke mod manglende hår vides ikke og det er bestemt noget som kræver adskillige undersøgelser, før man kan sige med vished, om der rent faktisk er en sammenhæng.

Pris fra 5.000kr

 

The stiletto lift

For dem der får ondt i fødderne efter en dag i deres 125 mm tårnhøje Louboutin stilletter,  er der nu kommet en behandling!

I USA og England er man begyndt at eksperimentere med fillers, som Juvederm og Restylane, i fodens trædepude!

Når man går i almindelige flade sko, bliver vægten fordelt over hele fodsålen. Men med tårnhøje stilletter bliver vægten fordelt anderledes og trædepuden bliver overbelastet.

Vores trædepude består af fedtvæv, som har til hensigt at fungere som støddæmper mellem knoglen og skoen. Ved brug at høje stilletter skubbes fedtpuden væk, og vi får ondt i foden! På den måde bliver dine stilletter omdannet fra accessorie til torturredskab!

Ved at injicere Juvederm eller Restylane rundt omkring trædepuden, kan man lave en form for ”beskyttende indpakning” for fodens knogler. På den måde fjernes smerten og du vil atter igen kunne løbe rundt i dine høje stilletter.

Pris 3.000-5.000kr

 

 

Referencer:

http://www.elle.com

http://www.harpersbazaar.com

Hårtab behandling botox
botox fødder